Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért olyan erős a muszlimok...

Miért olyan erős a muszlimok hite?

Figyelt kérdés
Miért erősebb, mint a keresztényeké? Értem ez alatt azt, hogy a muszlimok betartják a szabályokat, a keresztények “betartogatják”, de nem olyan erős a vallás.

ápr. 27. 16:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
94%
A papíron vallásosak arányát hiába mutatod, ha pont arról volt szó, hogy a gyakorlatban sokan nem veszik igazán komolyan a vallást.
ápr. 27. 21:03
 22/76 anonim ***** válasza:
0%

A napi 5 ima, a böjt megtartása katartikus élményt ad az Iszlámot gyakorlóknak...

Tulajdonképpen megtapasztalják Magasztos Allah létezését, nem csoda hogy szilárd a hitük.

ápr. 27. 21:05
 23/76 anonim ***** válasza:
94%

Ha abból indulunk ki, hogy egy teremtő létezik, és ez az egy teremtő olyan világot teremtett ahol szinte bármiből készíthető alkohol, akkor szerintem például pont az nem lehet igaz vallás, ami ezt tabunak nyilvánítja.

Ahogy mondtam, a te wishful thinkinged senki másnak nem szempont.

ápr. 27. 21:07
 24/76 anonim ***** válasza:
100%

Minek írod le ugyan azt a kommentet kétszer?

Mellesleg ugyan olyan gyenge az érv, mint amikor legelsőnek leírtad.

ápr. 27. 21:07
 25/76 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom mi értelme van statisztikákat hozni... a kérdésre válaszoltam. MIÉRT volt a kérdés.
ápr. 27. 21:09
 26/76 anonim ***** válasza:
100%

"A pénteki ima idején tele vannak a mecsetek, és nem csak idősekkel. Erdogan is a vallásos irányt képviseli és már 20 éve folyamatosan újraválasztják a baloldali ellenzékkel szemben. Itt Budapesten is van egy törökök által müködtetett mecset ami szintén tele van."

Ezt úgy hívják, hogy megfigyelési torzítás, hisz eleve abból a halmazból veszed a mintád, ami téged látszana igazolni, függetlenül annak méretétől. Így a tapasztalatod is fals, és nem reprezetatív.

ápr. 27. 21:12
 27/76 anonim ***** válasza:
100%

" Az a vallás ami ezt engedi, sőt része a szertartásainak az biztosan nem lehet Isten igaz vallása."

Az iszlám vallásban lehet olajban sütni? Például rántott borjút vagy rántott karfiolt. Pont a héten olvastam egy cikket, hogy olajban sütéskor sok olyan anyag szabadul fel, ami rákkeltő hatású. Ha az iszlámban lehet olajban sütni, az iszlám biztosan hamis vallás. :(

ápr. 27. 21:13
 28/76 anonim ***** válasza:
0%

"Az iszlám vallásban lehet olajban sütni? Például rántott borjút vagy rántott karfiolt. Pont a héten olvastam egy cikket, hogy olajban sütéskor sok olyan anyag szabadul fel, ami rákkeltő hatású. Ha az iszlámban lehet olajban sütni, az iszlám biztosan hamis vallás. :("

Az evilág csak múló játék...a túlvilág jobb annak aki hívő.

ápr. 27. 21:16
 29/76 anonim ***** válasza:
100%

"a túlvilág jobb annak aki hívő."

Na ez is. Egy olyan isten aki személyválogató hit alapján, igazságtalan, tehát az iszlám biztosan nem lehet igaz vallás.

ápr. 27. 21:19
 30/76 anonim ***** válasza:
100%

Akkor te is elfogadod, hogy az iszlám hamis vallás, mivel a Korán nem tilt olyan dolgokat, amik rákot okoznak?

ápr. 27. 21:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!