Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tudomány "hívők", hisztek...

Tudomány "hívők", hisztek isten létezésében?

Figyelt kérdés

(A hívőket idézőjelbe raktam, hiszen a tudomány alátámasztott akár hisz benne valaki akár nem - a félreértések elkerülése végett.)

Személy szerint én nem hiszek isten létezésében, elfogadom a tudomány adta válaszokat. Hallottam már olyanról, hogy fizikatanár azt mondta "oké, nem teremtés volt, hanem ősrobbanás, De Isten rendezte, hogy így legyen". Számomra ez nagyon erőltetett.

Van jogosultsága annak, hogy valaki mindkettőben "higgyen"? Itt mi a konszenzus?

ápr. 6. 07:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/94 anonim ***** válasza:
Tehát, fel tudsz mutatni bármilyen hiteles bizonyítékot is a korábbi állításod alátámasztására, vagy csak a mellébeszélésre futja?
ápr. 16. 21:10
 92/94 anonim ***** válasza:

Te előbb állítottál, szóval vagy mutatsz valamit vagy ennyi volt.

Amúgy nem vagyok otthon, szóval holnap reggelig várhatsz a forrásomra.

ápr. 16. 21:29
 93/94 anonim ***** válasza:
Megy a vitatkozás és mindegyikötök azt gondolja magáról hogy igaza van de senki nem gondolja ez is egy vallás úgy hívják hogy egoizmus ahol az én az isten.
ápr. 17. 04:27
 94/94 anonim ***** válasza:

"Te előbb állítottál"

Tehát még hazudsz is? Te tettél egy állítást a 72. kommentben, én ez után reagáltam rá értelemszerűen, bizonyítékot kérvén.

ápr. 17. 07:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!