Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért engedi Isten, hogy...

Miért engedi Isten, hogy olyan ember szeresse egymást, akiknek nem szabad?

Figyelt kérdés

Mert mindketten hűségesek és párkapcsolatban vannak. Minimális kontakt van köztünk, de érzem és látom a szemében azt, amit nem lenne szabad és én is így érzek iránta. Évek óta tart ez az érzés és nem csillapodik. Nem fog tettlegességig fajulni, de a gondolataimban sokszor benne van, a fejemet pedig nem tudom levágni, hogy vége legyen ennek a kísértésnek.

A legrosszabb az, hogyha valahol találkozunk, és összeér a tekintetünk. De nem beszélünk, tudattalanul is kerüljük egymást. Én szeretem a férjem és biztos vagyok benne hogy ő is a feleségét.

Sírva imádkozok, hogy vegye el az érzést de nem csillapodik...

ma 18:56
 1/3 anonim ***** válasza:
26%
Akkor nem szabad, ha mindkét ember otthon hazudik.
ma 19:02
 2/3 anonim ***** válasza:
próbatétel
ma 19:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Amikor nekem nehéz irányítani a gondolataimat, érzéseimet, tetteimet, hogy ne olyan dologra tekintsek, ami hiábavaló (azaz nem válik senki épülésére, inkább rombol, mint pl ez a "szeretet érzés", ami szövetségeket rombolna), akkor próbálkozok erőteljesebben - de arra, hogy jobban fókuszáljak Istenre. Többször beszéljek vele, olvassam szavát, több időt töltsek azokkal a dolgokkal, amik egyeznek az Ő akaratával. Engedelmesen. Nagyon nehéz sokszor! De ne adjuk fel a reményt, hogy azzá formálódunk, akinek eltervezett minket, akik Fia képmásai vagyunk, ha valóban Benne élünk.

Bízom abban, hogy megszabadulhatsz ettől az érzéstől, és megerősödtök a házasságotokban. Imádkozz ezért is. :)

ma 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!