TALÁN azért, mert az egyik ízlés, a másik pedig hit.
A másik elméletem pedig az, hogy sok gyerek még a saját vallásukat se értik, ezért nem tudják elfogadni, hogy más ennyire benne van (ha ezt lehet mondani).
2023. szept. 20. 20:27
2/29 anonim válasza:
TALÁN azért, mert az egyik ízlés, a másik pedig hit.
A másik elméletem pedig az, hogy sok gyerek még a saját vallásukat se értik, ezért nem tudják elfogadni, hogy más ennyire benne van (ha ezt lehet így mondani).
2023. szept. 20. 20:27
3/29 anonim válasza:
Mi az, hogy nem szabad, nincs betiltva a kereszténység az iskolákban. Sőt hittanórák is vannak. Enyémbe egy pap is be szokott jönni anno, lehetett vele beszélgetni
2023. szept. 20. 20:36
4/29 anonim válasza:
Beszélgetni szabad, csak nem mindegy, hogyan. A tabu általában valami félreértett dolog. És aki meg akar osztani, annak bármi jó. A zene a legkevésbé.
2023. szept. 20. 22:22
5/29 anonim válasza:
Beszélni szabad, nyilvánosan téríteni nem.
2023. szept. 20. 22:51
6/29 anonim válasza:
Mert a vallás már nem több, mint egy régi, jelentéktelen hagyomány. Pont, mint a vita, az erkölcs, vagy a műveltség. Manapság már az a menő, ha befogjuk a szánkat és behódolunk azoknak a nonszensz normáknak, amik a társadalmat hivatottak jobbá tenni, de amíg a közösség érdekeit akarják szolgálni, teljesen megfeletkeznek az egyén érdekeiről és értékeiről. Így hát a mai világunkban nem tehetsz kontroverzális állításokat, és mindegy, hogy a "trendi" elvek követőinél sokkal értelmesebben tudsz érvelni, ha nem azt vallod, amit a felsőbbrendű faj, megszorongatják a tököd.
2023. szept. 21. 00:00
7/29 anonim válasza:
Ha nem szabad a diákoknak beszélni a hitükről,az az alapvető emberi jogok korlátozása. Bűncselekmény!
Az egy intelligencia függő dolog,hogy ezt ki miként teszi. Amennyiben zaklatásként, kötelessége az iskola vezetésének ésszerű korlátok közé szorítani.(Nyilván,ha 1 ateista gyökerű deák panaszkodik emiatt, nem bizonyított,hogy bárki mást zavarna az.)
2023. szept. 21. 00:20
8/29 anonim válasza:
Mint említettem: beszélni szabad.
Téríteni tilos.
2023. szept. 21. 00:55
9/29 anonim válasza:
Beszélni szabad de te tériteni akarsz bemenni.
A sok befolyásolható fiatalt pedig nem kéne ilyennek ki tenni.
Tudom, nem tetszik mikor a keresztényeket nem hagyják tériteni de ha ugyan ezt egy másik vallású akarná akkor lefogadom az elsők közt lennél aki ellenezné.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!