Nem szabad sminkelni magunkat az iskolában. Mi a véleményetek erről?
Túlzásnak nem tartom, csak ritka ma már az ilyen iskola.
Amilyen 15-16 éveseket látok full sminkben, talán még jó ötlet is. Bár szerintem úgyis lesz olyan, aki nem tartja be a szabályokat.
Ez érdekes... Mostanság ritka, hogy egy középiskolában nem engedik a sminkelést. Nálunk mindent szabad, szerintem ezzel nincs is gond, normális ember tudja, hol a határ.
Egyébként szerintem nem túlzás a sminktilalom, gondolom azért döntöttek így, mert páran túlzásba vitték. De szerintem egy naturális smink még megengedett kéne, hogy legyen, az nem feltűnő.
Nálunk az általános iskolában volt tilos sminkelni, de a felsőbb osztályosok, a 7.-esek és 8.-osak már azért sminkelgették magukat... Én is használtam egy kis sminket, szempillaspirált és átlátszó, vagy rózsaszínes szájfényt, és nem szóltak érte. De nekem ennyi smink elég is volt, csak ennyire volt szükségem, és ma is általában csak ennyi sminket használok. Próbáld ki, hogy egyik nap naturális sminkben mész suliba, meglásd, nem fognak érte szólni. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!