Csak én nem szoktam 12-13 évesen sminkelni magam és
kivasalni a hajam?
Figyelt kérdés
Az osztályból majdnem minden lány ezt csinálja, de én nem értem őket... Hány éves kortól kéne ezt igazából elkezdeni? De én igazából szépnek érzem magam nem is tudom, hogy ők mit gondolnak magukról én úgy vélem smink nélkül is szépek :/
Tök mindegy. Te úgy érzed, hogy nem kell sminkelned magad, ők meg anélkül érzik kényelmetlenül magukat. Ez egy olyan dolog szerintem, aminek a szokásait mindenki magától kialakítja. Persze túlzásba lehet vinni, főleg 13 évesen. De egy kis alapozó/spirál/szemcerka/szájfény senkinek nem ártott még meg.
A hajukat azoknak érdemes vasalni, akiknek tényleg se nem göndör, se nem egyenes. Bár nekik sem kell. Én például nem szoktam, mert szinte teljesen egyenes a hajam és én jobbnak tartom, ha nem bántoma hajvasalóval, mert így természetesen is jó. Göndöríteni meg nem lehet, mert visszaáll eredetibe :/
15/L
2012. aug. 12. 00:46
4/16 anonim válasza:
Gyere kislány gyere.. :)
2012. aug. 12. 00:54
5/16 anonim válasza:
Na végre egy gyerek,aki nem mázolja magát össze!!!!!
Örülök neked,komolyan!És nagy gratula a szüleidnek!!
Maradj mindig ilyen,kérlek!
24/L
2012. aug. 12. 01:04
6/16 anonim válasza:
Már ott tartunk hogy magzatként elkezdik festeni magukat a csajok
Ez a fránya média
2012. aug. 12. 04:51
7/16 anonim válasza:
Nem, ezzel nem vagy egyedül, én 14 éves vagyok, de nem vasalom a hajam és nem is sminkelek. Majd ráérek később, amikor majd "el kell takarni" egy-két hibát... Nekem is majdnem minden ismerősöm ezt csinálja, nem értem őket.
2012. aug. 12. 09:57
8/16 anonim válasza:
én se sminkelem magam ..csak ritkán vasalom ki a hajam amikor kibontva van mert nekem sehogy se áll hullámos de nem szép .
2012. aug. 12. 10:12
9/16 anonim válasza:
Teljesen normális, hiszen kislányok vagytok még. Alapozó egyáltalán nem kell a fiataloknak, csak csúnyítja a bőrt, pár év múlva ráncosak lesznek tőle. Ha van pattanásod, arra mehet egy leheletnyi korrektor, a szemedre pedig ha nagyon akarod szempillaspirál szádra pedig szájfény.
2012. aug. 12. 10:32
10/16 anonim válasza:
Igen, csak te ezen az egész világon, 7 milliárd ember közül...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!