Csak én nem szoktam 12-13 évesen sminkelni magam és kivasalni a hajam?
Figyelt kérdés
Az osztályból majdnem minden lány ezt csinálja, de én nem értem őket... Hány éves kortól kéne ezt igazából elkezdeni? De én igazából szépnek érzem magam nem is tudom, hogy ők mit gondolnak magukról én úgy vélem smink nélkül is szépek :/2012. aug. 12. 00:31
12/16 anonim válasza:
Nem vagy egyedül.Nálunk is így van , minden osztálytársam olyan mint aki fejjel esett bele a diszperzites festékes vödörbe.És még a pofájuk is nagy miatta pedig senkinek nem tetszenek.De nekünk ezzel nem kell foglalkozni ők teszik magukat tönkre.Rájuk kell hagyni.Egyébként én sem tudom mért kell ez.Főleg ennyi idősen.Ilyenkor egy lány még sétáljon a barátnőivel , egyenek meg egy fagyit vagy pizzát, aludjanak egymásnál, játszanak együtt, hallgassanak zenét és érezzék jól magukat.De ne úgy , hogy kikenve kifenve szaladgálnak olyan ruhákban amiből mindenük ki van.
13/16 anonim válasza:
Nem vagy egyedül de én pl sminkelem magam. Meg vasalni is szoktam a hajam. Rossz a bőröm, kicsi a szemem és olyan álmos,bamba tekintetem van szemceruza nélkül hogy sirni tudnék a tükör előtt.
14/16 anonim válasza:
Nem vagy vele egyedül. :D
Lassan 14 vagyok és max. ha kell akkor egy pici korrektor meg néha-néha szempillaspirál.
Nyugi,az én osztálytársaim is úgynéznek ki,mintha épp abban a pillanatban estek volna el a sminkestanyójukban... :)
15/16 Rebekkka válasza:
Én is így gondolom és 13 éves vagyok. Egyik osztálytársam már rendesen minden nap kihúzza a szemét sőt még tust is használ, éns em értem h miért, de ő így érzi jól magát. Anélkül sokkal másabb, mondjuk ki csúnyább hatást kelt, de nagyon erőteljesen. volt egy kis anyajegy aszeme alatt, de azt nem veszi észre senki, és már alig látszik ez zavarja
16/16 anonim válasza:
nálunk is ez megy... 13 vagyok valaki hajat fest... nem normálisak:/
én se sminkelek. ha úgy érzed nem kell, akkor minek??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!