Lanyok! Ti hany evesen kezdtetek el magatokat sminkelni?
14 évesen kezdtem, csak szempillaspirált és korrektort használtam. 15 évesen kezdtem el rendesen sminkelni(alapozó, púder, szemhéjtus, spirál).
Szerintem nem korai elkezdened, ahogy gondolod :).
Én 7.-ben korrektorral, labelloval, átlátszó szempillaspirállal kezdtem.
Most használok: púdert (nagyon zsíros, fénylő bőr miatt), szemceruzát, szempillaspirált, és szájfényt. :-)
Púdert mindig, a többit nem.
Szerintem nem korai, de lehet, hogy felnőtt válaszolók azt írják majd.
14/L (most megyek középiskolába)
én is körülbelül általános végén használtam néha szempillaspirált, de a mai napig csak néha sminkelem ki magam.. de akkor is csak spirál, egy kis alapozó a szemem környékére, és halvány szemhéjpúder
20/L
Én már középiskolás voltam amikor elkezdtem sminkelni. Nekünk még általáosba a tanárrok miatt nem lehetett se sminkelni, se hajat festeni se semmit, nem úgy mint most.. na mindegy.
Ha nagyon akarsz sminkelni, akkor egy szempillaspirál még nem gáz, azt szerintem már használhatsz, viszon ne fesd magad nagyon! Azzal még ráérsz, és szerintem szép vagy anélkül is! :) ráadásul a fiúk sem szeretik az agyonsminkelt lányokat.
23N
14 voltam, amikor csak szemceruzát használtam. 15 évesen már korrektort és szempillaspirált, de volt alapozóm is, de azt ritkán használtam. 16évesen jött a fekete korszakom, akkor pandasminkem volt mindennap, hiába nem állt jól. most 19 évesen pedig csak korrektor (alapozó), szempillaspirál, barna szemhéjpúder, néha tus és pirosító.
:D
kb 14-15 évesen kezdtem.eleinte még sok alapozót használtam, mára már rájöttem, hogy felesleges mert szép a bőrőm.
mostmár csak tust szempillaspirált, szemceruzát és szájfényt használok :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!