Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lanyok! Ti hany evesen kezdtet...

Lanyok! Ti hany evesen kezdtetek el magatokat sminkelni?

Figyelt kérdés
14 eves vagyok, ti mit hasznaltatok eloszor pl.szempillaspiral.... vagy meg korai?? elore is koszi a valaszokat.

2012. aug. 8. 10:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
43%

14 évesen kezdtem, csak szempillaspirált és korrektort használtam. 15 évesen kezdtem el rendesen sminkelni(alapozó, púder, szemhéjtus, spirál).

Szerintem nem korai elkezdened, ahogy gondolod :).

2012. aug. 8. 10:32
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Én 7.-ben korrektorral, labelloval, átlátszó szempillaspirállal kezdtem.

Most használok: púdert (nagyon zsíros, fénylő bőr miatt), szemceruzát, szempillaspirált, és szájfényt. :-)

Púdert mindig, a többit nem.

Szerintem nem korai, de lehet, hogy felnőtt válaszolók azt írják majd.

14/L (most megyek középiskolába)

2012. aug. 8. 10:34
 3/19 anonim ***** válasza:

én is körülbelül általános végén használtam néha szempillaspirált, de a mai napig csak néha sminkelem ki magam.. de akkor is csak spirál, egy kis alapozó a szemem környékére, és halvány szemhéjpúder

20/L

2012. aug. 8. 10:37
 4/19 anonim ***** válasza:
Én 16 évesen, de az elég későnek számít manapság. Először szemceruzát használtam, utána jött a spirál majd az alapozó (azt viszont csak nagyon ritkán használom). 14 évesen szerintem kipróbálhatod a spirált, de a mindennapi használatot felejtsd el, max csak nagyobb eseményekre. Én inkább a szemcerkát javasolnám, de azt se suliba mindennap. Igazából még korai a sminkelés 14 évesen, örülök, hogy én csak később kezdtem el.
2012. aug. 8. 10:39
 5/19 anonim ***** válasza:

15 évesen.

28/L

2012. aug. 8. 10:40
 6/19 mmano88 ***** válasza:

Én már középiskolás voltam amikor elkezdtem sminkelni. Nekünk még általáosba a tanárrok miatt nem lehetett se sminkelni, se hajat festeni se semmit, nem úgy mint most.. na mindegy.

Ha nagyon akarsz sminkelni, akkor egy szempillaspirál még nem gáz, azt szerintem már használhatsz, viszon ne fesd magad nagyon! Azzal még ráérsz, és szerintem szép vagy anélkül is! :) ráadásul a fiúk sem szeretik az agyonsminkelt lányokat.

23N

2012. aug. 8. 10:43
 7/19 anonim ***** válasza:

14 voltam, amikor csak szemceruzát használtam. 15 évesen már korrektort és szempillaspirált, de volt alapozóm is, de azt ritkán használtam. 16évesen jött a fekete korszakom, akkor pandasminkem volt mindennap, hiába nem állt jól. most 19 évesen pedig csak korrektor (alapozó), szempillaspirál, barna szemhéjpúder, néha tus és pirosító.

:D

2012. aug. 8. 10:45
 8/19 anonim ***** válasza:
13 évesen kezdtem el a sminkelést (hát nagyon elkanászkodott gyerek voltam) és borzasztóan megbántam.24 éves vagy és öregnek érzem az arcom , a bőröm..maholnap mehetek ránctalanítóért...azt tudom tanácsolni hogy alapozót és korrektor semmiképp ne használj fiatalon mert felesleges.átlátszó szempillaspirált és szájfényt használhatsz ,esetleg szemceruzát.szemöldököd szedd ki és rakd rendbe :) sok sikert puszi
2012. aug. 8. 10:45
 9/19 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, nem gondoltam durva sminkre mivel szep az arcborom max egy kis szempillaspiral meg labello
2012. aug. 8. 10:52
 10/19 anonim ***** válasza:

kb 14-15 évesen kezdtem.eleinte még sok alapozót használtam, mára már rájöttem, hogy felesleges mert szép a bőrőm.

mostmár csak tust szempillaspirált, szemceruzát és szájfényt használok :)

19L

2012. aug. 8. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!