Hány évesen kezdtétek el sminkelni magatokat?
Én 12 éves vagyok és 13-14 éves bnőjim vannak ők már sminkelik magukat (szemceruza, spirál,alapozó, pirosító)
Félek hogy nekem nagyon gagyin állna sőt le is k*rváznának..
Szerintetek???
én kb 12-13évesen kezdtem el korrektort használni, alapozót 14körül, néha kifestettem a szememet is(kb. heti 1x,ha nem suliba mentem, mert ott tilos volt)
Most 17vagyok, és most már mindennap alapozó, púder,szemhéjpúder,szemhéjtus,szempillaspirál,szájfény, soknak hangzik, de a legtöbben csak azt veszik észre hogy ki van festve a szemem:) A lényeg hogy ne vidd túlzásba, és megtaláld a bőrtípusodhoz legjobban illő sminkcucokat:) (pl.jó színválasztás alapozónál)
Szerintem már kezdheted a gyakorlást, de az első 2-3hónapban csak otthonra fesd ki magad, ha már profi leszel csak akkor menj ki az utcára, mert különben tényleg ki fognak nevetni. Sok szerencsét:)
Én gimi 1.-ben, de voltak már 8.-ban is próbálkozásaim a nővérem sminkcuccaival!:)
Szerintem még ráérsz tönkretenni a bőröd, a nem éppen legjobb minőségű olcsó sminkcuccokkal, serdülni is fogsz még 1-2 évig, a bőrödnek sem hiszem, hogy jót tenne ha ideje korán kenegetnél rá ilyen-olyan cuccokat.
Szemceruzát, vagy spirállt esetleg próbálgathatsz...
én nem sminkelem magam
egyrészt mert nem vagyok sarki
másrészt mert tudom hogy 13 éves vagyok és ennyi idősen még tudod ki sminkelgetné magát,hogy később,ilyen 20-25 évesen úgy nézzek majd ki a ráncos bőrömmel mint egy 60 éves
én megoldom egyszerűen:
-mindennap eszek egy pici darab élesztőt és eltűnnek a pattanásaim
- [link]
és így máris megspórolom az alapozót meg a púdert meg stb-t
egyedül így évnyitón meg évzárón szoktam egy picit szempillaspirállal a szememet kiemelni meg szájfény és ennyi
szerintem ne sminkeld magad
13l
attól még hogy valaki sminkeli magát attól még nem sarki:/
max mű
az alapozó nem csak a pattanás elfedés miatt lényeges,
egységesség teszi az arc színét és sokak szerint úgy szebb az arc
óhh és képzeld,engem nem érdekel,hanyas tanuló vagy :)
akkor helyesbítek: nem mindenki r!banc ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!