Mikor kezdhetek sminkelni?
11/L ,Kipróbáltam már a szemceruzát ...és jól állt,de mikor kezdjek el konkrétan sminkelni a suliban /5.-es vok/ ?
mert ,hogy a elkezdek kibeszélnek... mint egyik osztálytársamat ,őt is kibeszéltük ,hogy úgy néz ki mint egy zombi,meg ilyenek és én nem akarom ,hogy ki nevessenek.
mert úgy szeretnék sminkelni! :)/csak őszintén/ szóval mikor kezdjek el?
én nem tok addig várni!!! 3-4 ÉV ??!! :(
nem baj... rájötttem ha barátkozol a ,,nagy menővel" az osztályban/suliban,akkor nem cikiznek ki! :D
Suliba én még 20 évesen se sminkeltem ki magam, fölösleges, meg sok tanár nem is nézi jó szemmel, néhol meg a házirend is tiltja. Nem értem, minek smink a hétköznapokra, sminkelni olyan alkalmakra kell, mint pl. iskolabálba, lagziba, szalagavatóra, ballagásra stb. Rajtam először az általános iskolai ballagásomon volt smink, vagyis 14 évesen.
22/l
hát azért kösz!
de már a nagyobbakan / 6.7.8./ már van és nekem jól áll a szemceruza ...de úgy szeretnék már nagy lenni...de nem sokára 12 leszek és majd meglátjuk ki sminkel...akkor kezdek én is! azért kösz!
Mindenki szeretne "nagy" lenni :) Nálunk az átlag olyan 7.-8. osztály körül kezd el sminkelni.
Ha lehet egy tanácsom, semmiképpen se a "kihúzom a vízvonalamat feketével, és ettől gyönyörű leszek" módszert alkalmazd, mert borzasztó :D
szerintem eleinte tegyél fel csak szempillaspirált.
régen énis igy kezdtem, és hidd el egyébként nem jó rászokni a sminkelésre, mert én már nem látom smink nélkül szépnek magam, ezért muszáj sminkelnem mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!