Mikor kezdhetek sminkelni?
11/L ,Kipróbáltam már a szemceruzát ...és jól állt,de mikor kezdjek el konkrétan sminkelni a suliban /5.-es vok/ ?
mert ,hogy a elkezdek kibeszélnek... mint egyik osztálytársamat ,őt is kibeszéltük ,hogy úgy néz ki mint egy zombi,meg ilyenek és én nem akarom ,hogy ki nevessenek.
mert úgy szeretnék sminkelni! :)/csak őszintén/ szóval mikor kezdjek el?
jaj istenem! kösz a tanácsot majd MAJD kezdem el..olyan 13-14 évesen! kösz mégegyszer! képzeld el barátnőm fiatalabb nálam egy fél ével és már úgy festi agát hogy olyan fekete már a sminktől a szeme,h az borzasztó! szemcerka,szempillaspirál... stb.! hát tiszta hülye pedig ő mondta h nem fogja magát festeni az fix,erre ő csinálja ő tiszta hülye!
még1x kösz! :D
nyugodtan sminkeld magad. én ennyi idősen használtam már alapozót, szempillaspirált, szemhéjpúdert, szemcerkát. és bármilyen meglepő az egész osztály is így festette magát :) szóval szerintem nyugodtan sminkelhetsz. ha meg jól áll akkor pláne. az a lényeg hogy este alvás előtt mindig mosd le rendesen a sminked, és akkor nem fogsz ráncosodni. :) jó sminkelést!
16/L
Szerintem csak kisérlettezgess, de NE SMINKELD MAGAD SULIBA!!! Az egyik osztálytársam kékre festette a szemét, mindenki röhögött rajta, és leküldték az igazgatóhoz.
12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!