Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lanyok! Ti hany evesen kezdtet...

Lanyok! Ti hany evesen kezdtetek el magatokat sminkelni?

Figyelt kérdés
14 eves vagyok, ti mit hasznaltatok eloszor pl.szempillaspiral.... vagy meg korai?? elore is koszi a valaszokat.

2012. aug. 8. 10:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én 12 évesen, amikor megjelentek az első pattanásaim. Anyum megszánt, és nekem adta egy régi alapozóját. El nem fedett semmit, de legalább jó sárga lett tőle a fejem. Mindegy, én örültem magamnak, hogy milyen szép vagyok:D

13 évesen aztán már korrektort is használtam és kevesebb alapozót. Ekkor kezdtem el szemcerkát és szempillaspirált használni.

14-15 évesen már inkább szemhéjpúdret használtam szemcerka helyett, a többi maradt.

Most 16 évesen használok BB krémet, korrektort, púdert, szempillaspirált, szemhéjtust és szájfényt.

2012. aug. 8. 11:26
 12/19 anonim ***** válasza:
15 éves vagyok lassan 16 leszek és sosem sminkeltem magam de nem is illene hozzám :) de kb 12 évesen kezdtem mondjuk szemceruzázni magam stb
2012. aug. 8. 12:07
 13/19 anonim ***** válasza:
22 évesen, munka miatt
2012. aug. 8. 12:10
 14/19 anonim ***** válasza:
16 évesen
2012. aug. 8. 14:43
 15/19 anonim ***** válasza:
48%
Én fiú vok és úgy 15 évesen.
2012. aug. 8. 15:44
 16/19 anonim válasza:
12 évesen kezdet az utcára is sminket hordani. Néha alapozó de álltalában szempillaspirál, szájfény, szemceruza.
2012. aug. 9. 16:31
 17/19 anonim ***** válasza:
13. Először csak szempillaspirál, aztán 14 éves koromban szemceruza, 15 évesen és a 16. életévem elején volt egy elég extrém korszakom, amikor vastagon ki volt festve szemem feketével. Most már sokkal szolidabban sminkelek, el sem tudnám képzelni magam hétköznapra annyi kencével. mint amennyi 15 évesen a fejemen volt. Juj!
2012. aug. 9. 21:48
 18/19 anonim válasza:
13 évesn alapozó és szemceruza. Szerintem nem korai csak ne vidd tulzásba!:)
2012. aug. 27. 13:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Javulo bunozo vok.Asszem En hatodikos koromban kezdtem magam sminkelni de alapokbn mar nem nagyon emlekszem.hetedikben nagyon durva voltam csodalkozom hogy szuleim kibirtak..de komoly spiral,alul fekete szemcerka,felul fekete tus v. Cerka ami elfedte a szemhejam negyedet szemhejfestek neha alapozo puder pirosito ruzs szajkont.cerka szajfeny korektor..most 8Dikos vok 15 eves es nem ismerek magamra.nemhogy suliba utcara se lepnek ki mar igy.ha tuzzel jatszol megegeted magad.elo pelda.mostmar nem hsznalok spiralt mert am. Is erzekeny a szemem neha egy kis szemhejfestek es puder ( miss sporty so clear ami tok jo) de nagyon ritkan . Mindennapos labello es neha kicsit raerositek a szemoldokomre.am szerencsere nem poblemas a borom.csak az orrom szokott neha csillogni ami kicsit zavar,de mostanaban nemnaGyon erdekel.van egy felig - meddig bnom :D aki olyan xurvan szempillaspiralozik hogy latszim ahogy osszeall ey rajta van 1tonna rosyz ranezni mert mar attol faj a szemem.szemuveves vagyok szal nem nagyon latyzodik a spiral.ha szemuveges vagy es nagy lencseju a szemuveged es sotet szempillaid vannak aJanlom csak alul spiralloz.puszi :3
2013. márc. 25. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!