Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14 vagyok és imádok sminkelni....

PannkaBubu kérdése:

14 vagyok és imádok sminkelni. Eléggé lebarnultam és nem tudom hogy sminkeljem ki magam ma estére (barátnőmnél bulizok). Milyen smink legyen?

Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 13:31
 1/7 Vircsiii ***** válasza:
Milyen színü a ruhád?
2012. aug. 22. 13:41
 2/7 Vircsiii ***** válasza:
És a szád??Világos vagy sötét??szemed??
2012. aug. 22. 13:42
 3/7 A kérdező kommentje:
[link] Mint a középső csajnak csak pink be.A szám világos rózsaszin.Kél szemem van.Milyen cipő legyen?
2012. aug. 22. 13:49
 4/7 anonim ***** válasza:

A hajad színe?

Álltalában milyen termékeket használsz egy smink elkészítéséhez? Mennyire sminkelsz?

2012. aug. 22. 19:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy tusvonallal egy cicás smink vagy egy füstös szem az mindenkinek jól áll :) (a többi meg alapozó, púder, arcpír, szempillaspirál :) ... ja de ha szép a bőröd ne használj alapozót, mert felesleges és csak a buli hevében lejön :D
2012. aug. 23. 11:46
 6/7 A kérdező kommentje:
A hajam világos barna.Minden napos dolog nálam a smink.Essence,Avon,Oriflame,Alverde,Balea,Nivea,L'Oreal Paris....Általában natúr sminket szoktam feltenni.A szememre egy kis aranyat vagy barnát.A számra rozsaszin vagy szintelen szájfényt teszek.
2012. aug. 23. 13:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok :D

Akkor szerintem lehet natúr smink, csak kicsit intenzívebb színekkel ( sötétebb barnával), de egy könnyebb füstös szem is belefér :) mondjuk ilyen:

[link]

2012. aug. 23. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!