Miért nem szabad akár az iskolában beszélni a vallásról? Miért tabu? A zene is megosztja az embereket...
"hanem hogy tanuljunk tőlük és legyünk egyszerűek és hittel teljes szívűek az Isten iránti kapcsolatunkban."
Ehhez nem kell, hogy prédikálj a gyerekeknek.
Az pedig, hogy szívesen látja a gyerekeket szintén nem azt jelenti, hogy menned kéne prédikálni nekik. Nagyon maximum a szülőknél próbálkozhatnál, hogy ŐK küldjék el hittanra a gyereküket.
Egyetértek veled. Valóban nem kell prédikálni vagy tolakodni a gyerekekkel, és az igevers inkább az egyszerűség és a hit példáját mutatja be, ahogy azt a gyerekektől tanulhatjuk meg. Jézus szeretettel fogadta a gyerekeket, és nem tolakodott hozzájuk. Az ötlet, hogy a szülők hozzák el gyermekeiket a hit oktatására vagy más vallási tevékenységekre, helyes megközelítés lehet.
Köszönöm, hogy kijavítottad az előző válaszomat, és tisztáztad a fontos részleteket.
Ajánlom minden fiatalnak, hogy olvassátok el a Bibliát.
Így lehet a leggyorsabban ateistává válni.
Nem lettem ateista!
Az utolsó válaszoló egy hazug farkas!
Pedig én is így lettem ateista. :), Elolvastam kétszer elejétől a végéig, először csak furcsa volt, másodszor már egyértelmű volt, hogy ebben a formában nem érdemes elhinni.
De a keresztényekkel való hitvitában mindenképp jól jön, hogy tudom, miről beszélek.
11es és 18as válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!