A Jehova Tanúiról mit gondoltok?
Úgy általánosságban.
Volt egy srác, aki 2. generációs tanú volt. Van pozitív és negatív élményem is.
Krisztus nagy ellenségei.
Azt hiszik, ha tanulmányozzák a Bibliát talán örök életet kapnak.
Jézus követőinek íródott elsősorban a Biblia...Tuti nem azért, hogy ki-mit tudott csináljanak belőle a JW tanúi.
Arról nem is beszélve, hogy még a választottakat is megtévesztik az erőszakos tanulmányozásukkal és tévtanításaikkal.
Az Isten káromlás fogalmát is kimerítik állításaikkal....
Szóval óvakodjatok a JW org oldaluktól.
Előző, tévedsz,
a tények azt mutatják, hogy épp ők Krisztus egyedüli követői.
S én inkább a tényeknek hiszek, mint neked, aki hazugságokat terjesztesz Krisztus valódi követőiről.
82
Tudod kik az igazak, akik imádják Jézus Krisztust ✌️💞
Ha én Jézus Krisztusról tanúbizonyságot teszek Nekik süket füleket tapasztalok, csak Jehováznak. Itt a gyakorin is a JW orgot javasolják, ami tele van hazugsággokkal Jézus Krisztusról és a Szent Szellemről.
84
Jézusnak más volt erről a véleménye. Ő mindig arról beszélt, hogy imádat csakis az ő Atyját, a Teremtőt, Jehovát illeti meg. Hazudott volna Jézus?
Vagy esetleg lehetséges lenne, hogy te hazudsz?
Ti hazudtok, ti alávaló eretnek jehovások.
Az egy dolog, hogy itt is elértétek - sajnos - azt a bizonyos törvényi státuszt, de az csak egy dolog.
Alávaló szekta vagytok, a szónak a pejoratív értelmében.
Isten óvja tőletek azokat, akikre "vadásztok".
85
Most őszintén Jézus Krisztus kereszt halált halt értem.
Ha Őt imádom ezért is, akkor szerinted nem imádom Jézus Krisztus Atyját, aki az én szellememet újjá szülte, tehát az én Atyám is ? Imádom az Atyámat is, akit Te, Ti Jehovának hívtok.
Élek többé nem én, hanem él bennem a Krisztus.... imádok szeretni, gyűlölöm a hazugságot....és amit most is állítasz az is egy nagy hazugság, kiforgatod Jézus szavait... semmire nem mész vele, hogy állandóan ezt kántálod.
Sőt, mivel JW orgról nyered az információdat és ahhoz ragaszkodsz az Igazságtól távol vagy, mint Makó Jeruzsálemtől.
Én Jézus Krisztushoz, az Atyához és a Szent Szellemhez ragaszkodom, Hozzájuk tartozom.
A Szent Szellem mindig Jézust dicsőíti, ezért küldte el Jézus..Ha Jézust dicsőíted, Ő elvezet az Atyához, ekkor tudod az Atyát Szellemben és Igazságban imádni....
Keresd Jézust, imádd Őt és kijelenti Önmagát Azoknak, akik Őt teljes szívvel keresik.
"Jézusnak más volt erről a véleménye. Ő mindig arról beszélt, hogy imádat csakis az ő Atyját, a Teremtőt, Jehovát illeti meg. Hazudott volna Jézus?"
"én és az Atya egy vagyunk"
85
Filippiekhez 1:21
Mert nékem az élet Krisztus, és a meghalás nyereség.
János 8:54
Felele Jézus: Ha én dicsõítem magamat, az én dicsõségem semmi: az én Atyám az, a ki dicsõít engem, a kirõl ti azt mondjátok, hogy a ti Istenetek,
János ev 16,
13 De mikor eljõ amaz, az igazságnak Lelke, elvezérel majd titeket minden igazságra. Mert nem õ magától szól, hanem azokat szólja, a miket hall, és a bekövetkezendõket megjelenti néktek.
14 Az engem dicsõít majd, mert az enyémbõl vesz, és megjelenti néktek.
15 Mindaz, a mi az Atyáé, az enyém: azért mondám, hogy az enyémbõl vesz, és megjelenti néktek.
Jeremiás 24
7 És szívet adok nékik, hogy megismerjenek engemet, hogy én vagyok az Úr, és õk én népemmé lesznek, én pedig Istenökké leszek, mert teljes szívökbõl megtérnek hozzám.
Filippiekhez 2
11 És minden nyelv vallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsõségére
János 10
11 Én vagyok a jó pásztor: a jó pásztor életét adja a juhokért.
Róma 9
5 A kiké az atyák, és a kik közül való test szerint a Krisztus, a ki mindeneknek felette örökké áldandó Isten. Ámen.
Kerülöm őket, mert nincs róluk jó véleményem.
Amit itt az oldalon megtapasztaltam velük kapcsolatban, az alapján egyáltalán nem vagyok kíváncsi rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!