A Jehova Tanúiról mit gondoltok?
Úgy általánosságban.
Volt egy srác, aki 2. generációs tanú volt. Van pozitív és negatív élményem is.
Hát, vannak különbségek, de azért... menjél csak vissza kicsit az időben, és nézd meg.
Persze mondhatod, hogy ebből már kinőttek... hát: NEM!
Romániában, Afrikában, Dél-Amerikában pont ugyanez megy, mint ami régen itt is volt.
Itt is az menne, ha nem fognák vissza őket.
Hamisak.
Bálványimádónak nézik azokat, akikben nincs kétség Jézus Isteni mivoltáról és Jézust imádják az 1. parancsolat szerint.
Pedig annyira egyszerű az Igazságot - Jézus Krisztus az Igazság - szeretik és gyűlölik a hazugságot.
JW tanúi a hazudnak Jézus Krisztusról, hogy nem Isten, csak küldött, tehát a hazugságot szeretik inkább.
Ennek ellenére meglepően sok emberrel találkoztam, aki elfordult az Anyaszentegyháztól.
Előző vagyok! Az volt még a kedvencem tőle, mikor ezzel kapcsolatban valami olyasmit is mondott, hogy "a jövője nem emberek (értsd orvosok), hanem Jehova kezében van és ami az övé, arra ő gondot visel!"
Azt hiszem nem kell többet mondanom...
Baromság és becsapás az egész.
Nemrég beszéltem egy férfivel, 12 gyerekük van.
Na én itt egyből tudtam, hogy Jehovák, mert ott tiltják a védekezést.
Normális család a mai világban nem vállal be 12 gyereket.
Gratulálok.
76
Ez annyira nem baj. Max ha vért kell kapniuk, saját gyereküknek sem adnak.
Hamar jön Jehova nagy és rettenetes napja.
J9
Menjenek tanulmanyozni!!
Amíg nem késő.
A Szervet(Brooklyn)
70
Ez a mondatod kb. az évezred vicce.
78
Ézsaiás 13:9
Ímé az Úrnak napja jõ kegyetlen búsulással és felgerjedt haraggal, hogy a földet pusztasággá tegye, és annak bûnöseit elveszesse arról.
Ézsaiás 2:12
Mert a seregek Urának napja [eljõ] minden kevély és magas ellen, és minden felemelkedett ellen, és az megaláztatik.
Az Úr neve Jézus, az Atya Isten dicsőségére.
Térjetek meg az Úr Jézus Krisztushoz....JW tanúi !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!