Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Jehova Tanúiról mit gondoltok?

A Jehova Tanúiról mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Úgy általánosságban.

Volt egy srác, aki 2. generációs tanú volt. Van pozitív és negatív élményem is.

márc. 18. 20:39
 31/93 anonim ***** válasza:
63%

Fanatikus agybeteg emberek, akik nem létező lényekben hisznek és dajkamesékre esküsznek.

Pszichiátriai kezelésre szorulnának szegények, mert már elvesztették a valósággal a kapcsolatukat és egy mesevilágban élnek.

Engem különben nem zavarnak mindaddig, amíg udvariasak és lekopnak, ha az ember megkéri őket, így ártalmatlan bolondoknak, csendes őrülteknek tartom őket és meghat, mellette mulattat is, hogy jóakarattal eltelve szeretnék, ha másokat, például engem is meg tudnának bolondítani, mivel úgy gondolják, hogy a javamra válna, ha szintén megbuggyannék és én is nem létező lényekről, dolgokról hinném, hogy valóságosak.

máj. 26. 14:48
 32/93 anonim ***** válasza:
53%
31, ráadásul ha jól tudom, elutasítanak sok orvosi kezelést, gyerekeiknek is akár, még vért sem kaphatnak.
máj. 26. 20:02
 33/93 anonim ***** válasza:
22%

Apropo &.32.

Juli 6-án önkéntes véradás lesz a templomunk parkolójába hívott mobil véradó buszban. Véradók jelentkezését várjuk.

máj. 27. 17:19
 34/93 anonim ***** válasza:
12%
33, már elfogadott lenne ?
máj. 27. 18:33
 35/93 A kérdező kommentje:

Szerintem kamu a #33.

Nem templomuk, "királyságtermük" van.

Ott szektulnak.

máj. 27. 19:09
 36/93 anonim ***** válasza:
17%

Ilyen pontos az ítéleted:

Református közösség.

Templomunk van s nem királyságtermünk.

máj. 27. 22:13
 37/93 anonim ***** válasza:
8%

Kérdező!

Jó tudni,hogy te vagy szektázó "intelligencia"!

máj. 27. 22:15
 38/93 A kérdező kommentje:

Jehovások nem nagyon izgattok. Szóval.

A szekta szóval pedig tisztában vagyok. A köznyelv helytelenül használja, és pejoratív.

Ebben az értelemben bizony MÉRGEZŐ szekta a jh.

máj. 27. 22:19
 39/93 anonim ***** válasza:
66%

Anyám miatt kerültem bele kiskoromban.

Elvette tőlem a születésnapaimat, a karácsonyokat, a Mikulást, a Húsvétot...mindent.. elvette a gyermekkoromat! Tinikènt nem engedett sehova, folyamatosan szabályozott.

Az egész életem arról szólt,hogy egy különc vagyok.

Amikor közel a 19 hez, elmondtam neki, hogy MOST és ITT van vége nekem, konkrétan kitagadott, nem állt szóba velem! Elküldött volna otthonról, csak ott volt apám, aki nem tanú, de teljesen le vette rólam a kezét... Sírva, ordítva mondta , hogy mekkora csalódást okoztam neki, jobban örült volna ha azt mondom, hogy teherbe estem valakitől,minthogy megtagadom Jehovát..azt is mondta, hogy az Ördög befolyásol engem és hogy nincsenek önálló gondolataim..

Szóval, ha valakinek vannak konkrét kérdései a tanításokról , gyülekezetről szívesen válaszolok:)

júl. 11. 12:44
 40/93 anonim ***** válasza:
68%

Borzasztó.

Én nemis értem, hogy hogy a francba tudnak meggyőzni fiatal lányokat, felnőtt épp gondolkodású embereket.

Érthetetlen, hogy hogyan tudják bekapni a legyet.

Ez pont olyan mint a banki csalás.

Ezerszer elmondják, hogy mire kell odafigyelni, mégis vannak akik beveszik a maszlagot, és muliókat emelnek le a számlájukról.

Engem, ha elvinnének egy Jehova összejövetelre, és látnám, hogy ott mil,en természet ellenes dolgot, tanítádok hangzanak el, nem mennék többet feléjük sem.

Ez ennyire egyszerű.

A te eseted persze egész más 39- es, mert téged anyukád rá kényszerített.

Örülök neki, hogy felnőttként már a saját utadat járod, és próbálsz helyesen élni. 👍

júl. 11. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!