Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Jehova Tanúiról mit gondoltok?

A Jehova Tanúiról mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Úgy általánosságban.

Volt egy srác, aki 2. generációs tanú volt. Van pozitív és negatív élményem is.

márc. 18. 20:39
 51/93 A kérdező kommentje:

Érdemes megnézi, milxen hozzászólásoknál vannak milyen lepontozások.

Durva.

Jönnek a kommentre mint a törpeharcsák.😀

Az egyetlen gyógyszer rájuk, hogy elkerülni őket. Kapcsolódáy hiányában nem tudnak rombolni.

júl. 15. 11:30
 52/93 anonim ***** válasza:
62%
A szektájuk családokat szakít szét, nem egyszer vezetett a saját gyerekeik halálához egy-egy aberrált tévtanuk, mint pl a vértranszfúzió tiltása, a keresztény tanokat és Isten szavát pedig saját kedvük szerint átírják, kiforgatják, Isten nevét pedig meggyalázzák azzal hogy egy mára közismerten hibás műszót erőltetnek a neveként.
júl. 23. 10:47
 53/93 anonim ***** válasza:
38%
Isten szemében a vér az életet jelképezi (3Mózes 17:14). Tehát nemcsak azért utasítjuk vissza a vért, mert ezzel engedelmeskedünk Istennek, hanem azért is, mert tiszteljük őt mint az élet Forrását!!!
júl. 23. 11:29
 54/93 anonim ***** válasza:
53%

"Isten szemében a vér az életet jelképezi"

Vajon miért?

Az élőlények döntő többségének NINCSEN vére!

júl. 23. 11:57
 55/93 anonim ***** válasza:
44%

Nem ismerik Jézus Krisztus, csak olvasnak Róla ....fanatikusan Jehováznak folyamatosan.

Nem mentek be a keskeny kapun és másokat sem engednek be.

júl. 23. 18:38
 56/93 anonim ***** válasza:
21%

Találkoztál már Jézussal?

Ha nem, akkor még Sauli állapotban vagy: keresd míg megtalálható!

Ő az Üdvözítő!

júl. 27. 10:33
 57/93 anonim ***** válasza:
0%

Károgjatok csak!

Én sok más hitbéli társammal együtt megkeresztelkedtem Jehova égisze alatt. Ez örök életre szól!

Mi végignézzük, ahogy az univerzum kiürül, az utolsó fekete lyuk is kihuny, aztán átköltözünk egy párhuzamos univerzumba, ahol tovább folytathatjuk Jehova szavainak terjesztését.

júl. 27. 13:36
 58/93 anonim ***** válasza:
66%

57.

Ezzel csak az a baj, hogy ti ebben hisztek, mert ezt táplálták belétek.

Ezzel lettetek beoltva.

Az a bizonyos "párhuzamos univerzum" csak a ti képzeletetek szerint létezik, de valójában nincs, és ezzel legyél tisztába.

Pontosan ugyanaz vár rád halálod után, mint bárki másra.

Az, hogy nektek ott mit tanítanak és magyaráznak be, az csak egy dolog.

júl. 27. 14:00
 59/93 anonim ***** válasza:
53%

Nekem van egy munkatársam, aki tanú. Házalni tudtommal nem jár, de ha szóba kerül a vallás téma, vagy hogy épp mit csinál vasárnap vagy X napokon (gyülibe jár), akkor olyanokat mond általában, hogy a fülem ketté áll tőle. Pedig korábban azt hittem normális. Én kis naív. :D

Általában igyekszem úgy terelni a beszélgetést - ha épp muszáj, hogy legyen - hogy lehetőleg ne kerüljön szóba a téma, mert nehéz nem elröhögnöm magam, mikor arról beszél, hogy a halottak majd feltámadnak, mármint persze csak ők és hogy milyen lesz a szép, új világ Jehova eljövetele után. Meg hogy a világi dolgok bűnösek. Stb stb. Jajj.

Amúgy próbál beilleszkedni a környezetébe, de mindenki cringe-el tőle a háta mögött.

Ettől függetlenül próbálunk vele kedvesnek lenni...

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy vannak erőszakosabb és kevésbé erőszakos Jehova tanúi, de ha valaki csendesebb is a témában, attól még ugyanolyan súlyos eset agyban sajnos, mint aki kopogtatni jár. :S

júl. 29. 07:10
 60/93 anonim ***** válasza:
64%
Még gimis koromban leszólított egy néni a buszmegállóban. Nyilván azzal kezdte, milyen szép hajam van, aztán már mondta is a magáét. Amúgy tök aranyos beütése volt, udvariasan jött oda, de olyan tekervényesen kezdte el a kis mondandóját, hogy mire kiderült, hogy miről akar beszélgetni, már nem volt menekvés. Eljutottunk a "hiszek-e az evolúcióban" pontig, közöltem, hogy igen, mire lehervadt a mosoly az arcáról, minden további nélkül hátat fordított és kereste a következő áldozatát. Csak addig kedvesek (értsd nyalizósak), amíg hasznuk lehet belőled...
júl. 29. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!