Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten feláldozta saját fiát,...

Isten feláldozta saját fiát, hogy megtudjon bocsájtani egy bűnt, amit saját maga idézett elő?

Figyelt kérdés

márc. 7. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:

A valóságot a tv hiradóban keresed? Ahaaam....Bölcs dolog.

Kérlek olvasd el Edgar Cayce életrajzát. Azt már nem? Akkor keresd tovább a tv hiradóban a választ.

Csodárol beszélsz? Az emberek 99,5 százaléka nem hiszi a leírt, dokumentált csodákat. A mi családunkban is történt, de olyanok mint te körbe nevetnek. A vallásosak megértik.

Vagy talán elfogadod Fatima, La Salette, Pontman, Zeitoun, Garabandal, Lourdes csodáit?

Edgar Cayce szerinted csaló volt?

márc. 16. 14:30
 62/74 anonim ***** válasza:
54%

#59 Tehát Krosztus előtt nem volt mennyország?

Akkor mi a helyzet Noé történetével, Mózessel, és a többiekkel, akik Istent követték? Mennyország híján ők is a pokolban végezték?

márc. 16. 15:22
 63/74 anonim ***** válasza:
77%
*Krisztus
márc. 16. 15:22
 64/74 IstenGyermeke1 ***** válasza:

Nem igaz! Javaslom, nézz utána pl. a Cor et lumen Christi és más aktívan működő katolikus karizmatikus közösségeknek.

márc. 16. 16:48
 65/74 anonim ***** válasza:
54%

"A valóságot a tv hiradóban keresed? Ahaaam....Bölcs dolog."

Nem. Sőt a híreket sem a tv híradóból. De azt be kell látnod mert elég egyértelmű, hogy ha csak egy ember lenne aki követné Jézus útját és ezért képes lenne csodákat tenni ami miatt végig járná az összes korházat és meggyógyítana egy óra alatt ott mindenkit (kórházanként egy óra), majd elmenne az éhező ország és megetetne mindenkit akkor azt az embert elégé felkapnák és nem egy helyen megjelenne a híre, tv-ben, rádióban, újságban, interneten,...

"Csodárol beszélsz? Az emberek 99,5 százaléka nem hiszi a leírt, dokumentált csodákat. "

Tereled a témát. Itt most arról volt szó, hogy valaki követi Jézus útját és képes olyan csodákat tenni amilyeneket ő és mint aki nem rest jót tenni ki is használja ezt különben bűnt követne el és nem követné Jézus útját és nem tudna csodákat tenni.

Ugyan ez érvényes Edgar Cayce-ra is. Ismerni nem ismerem, de majd utána olvasok.

Azonban így első nekifutásra is például ilyeneket írnak róla:

"amerikai tisztánlátó, misztikus, spirituális gyógyító, aki olyan témákkal is foglalkozott, mint a reinkarnáció, Atlantisz, a múlt vagy a jövő eseményei."

Na már most ha elfogadjuk, hogy ő gyógyított az szép és jó ezzel pont magad alatt vágod a fát mert a leírtak alapján Ő egyáltalán nem a Krisztusi utat követte mert azzal nem lehetne össze egyeztetni a reinkarnációt és a okkult tanokkal való foglalkozást sem mint ahogyan azt később írják róla. Ezt tiltja is Isten.

"Akkor keresd tovább a tv hiradóban a választ."

Nem volt jó vicc.

64

Tehát Jézus útjának követése az, hogy pénzt szedsz és ezért gyógyítanak/tanítanak valamit (nem mélyedtem még bele).

Valamiért nem találom, hogy aktívan járnák a kórházakat és gyógyítgatnák tucatszámra az embereket vagy aktívan járnának és ételszaporítással etetnék meg a hajléktalanokat vagy az éhező országokban az embereket.

Ha gondolod küldhetsz valami linket, hogy ilyet csinálnak de én eddig fizetős kurzusokat találtam ami sokkal inkább rettentően álszentnek tűnik és nem többnek mint amikor az ezoterikusok húzzák le az embereket mindenféle csalással csak itt van egy vallás is mögötte.

Persze cáfolj meg és küld el a videókat például amikben bemennek a kórházakba és sorban gyógyítják meg az embereket vagy szaporítják az ételt.

Az lenne az igazi ha egy műtőbe sétálnának be és ott gyógyítanák meg a felvágott beteget és még össze is forrna a sebe. Az látványos csodatétel lenne és persze nem okozhat gondot ha valóbban tudnak gyógyítani.

Arról nem is beszélve, hogy Jézus is tett csodákat azért, hogy bizonyítson. Hát akkor a bizonyítás miatti gyógyítás is a példa követés része. Több millió vagy akár milliárd embert is megtéríthetnének és Istenhez fordíthatnának de nem teszik. Kivéve persze a már oda fordultaknak segítenek PÉNZÉRT.

márc. 16. 19:47
 66/74 anonim ***** válasza:

"ezzel pont magad alatt vágod a fát mert a leírtak alapján Ő egyáltalán nem a Krisztusi utat követte mert azzal nem lehetne össze egyeztetni a reinkarnációt"

Az okkult tanok egyáltalán nem igaz. A reinkarnácio igaz.

Életében tízezer embert gyógyított, orvosi tanáccsal látta el. Isten hatalmával gyógyított.

Azért mondtam olvasd el életregényét, mert ott egyértelmű a keresztény slapállása.

Röviden elmondom. Egy templomi élménye alapjà elkezdte többször elolvasni a Bibliát. Ha jól emlékszem célja az volt 13szor akarta elolvasni.

Állitása szerint fiatalkorában Bibliolvasás közben megjelent egy angyal ngku aki megkérdezte mi szeretne lenni? Gyógyitó leginkább fiatalokat gyogyitó.

Ezután Istentől olyan képességet kapott, hogy hipnotikus álmában nem csak orvosi dolgokra tudott válaszolni, ami meghökkentő, hiszen semmilyen orvosi képzettsége nem volt. Hanem kérdezték őt mindenféléről Egyipzomrol pénzről, reinkarnáciorol.

Egyáltalán nem igaz hogy okkult dolgokkal foglalkozott volna.

Tízezreket gyógyított, mindent feljegyezték, amit ma a virginiai székhelyű A.R.E. alapitvány kezel. Kis pénz befizetése után elolvashatod mindegyiket.

Többnyire azért fordultak hozzá amerikaiak, mert az orvosok már nem tudták betegeikkel mit kezdeni, gyogyithatatlanok kérték segitségét.

Így ha környezetedben van ilyen, vagy lesz bátran kutass itt, választ kapsz mindenféle betegségre.

De ő sem rohangált korházrol korházra, ez a te romantikus képzeletedben él csak. Na meg Teréz Anya Nővérei teszik ezt.

márc. 17. 07:08
 67/74 anonim ***** válasza:
54%

Pár kérdés.

A Pápa miért nem ismerte még el a reinkarnációt mint a kereszténység része? Elvégre is ha ő azért tudott gyógyítani mert olyan életet élt akkor ezek szerint a helyes út a reinkarnáció felé keresendő.

Arról volt szó, hogy Jézushoz hasonló csodákat fog tenni, de nem dereng, hogy Jézusnak transzba kellett volna esnie és gyógyszereket felírnia a gyógyításhoz. Akkor hogyan is van ez?

Miért van az, hogy már megint előkerült az a fránya pénz?

"Kis pénz befizetése után elolvashatod mindegyiket."

Jézus mikor tanított vagy gyógyított pénzért????

"Így ha környezetedben van ilyen, vagy lesz bátran kutass itt, választ kapsz mindenféle betegségre."

Rák, Down-szindróma, alzheimer kór, Lou Gehrig-kór, stb gyógymódját miért nem keresik itt?

"De ő sem rohangált korházrol korházra, ez a te romantikus képzeletedben él csak."

Nem. Nem csak poénból várom el ezt. Amennyiben van egy adottságuk vagy másképpen lehetőségük jót tenni és nem élnek vele, sőt még pénzt is kérnek érte akkor azzal az általam tanult keresztény értékrend alapján bűnt követnek el.

Persze én azzal sem találkoztam, hogy Jézus arról beszélne, hogy Atlantiszi emberek reinkarnációi lennénk tehát kitudja én biztos valami nagyon elvetemült irányzatot tanulhattam ahol a meggyógyítjuk azt aki fizet elv az elfogadott.

Nem tudom, hogy ez az Atlantiszi Jézus beszélt-e a szeretetről de akkor biztosan másként értelmezzük a szó jelentését.

márc. 17. 08:34
 68/74 anonim ***** válasza:
45%
Ne a kifogásokat keresd. Isten felruházta gyógyitó képességgel, az hogy neked milyen elvárásaid vannak az ebből a szempontból teljesen mindegy.
márc. 17. 09:44
 69/74 IstenGyermeke1 ***** válasza:

Hazugság! "Ingyen kaptátok, ingyen is adjátok!" (Mt 10,8) Igaz, a teljes közösség adományokból él, de NEM KÉR PÉNZT CSODÁÉRT, hisz azt az Úr cselekedte, s Ő ezt megtiltotta. Megköszönném, ha elhagynád az alaptalan rágalmakat.

"az ember számára az a rendelkezés, hogy egyszer haljon meg" (Zsid 9,27)

Ezért nem tanítjuk a reinkarnációt.

márc. 17. 15:58
 70/74 anonim ***** válasza:

68

Nem kifogásokat keresek pusztán a példád nem felel meg az ÁLTALAD támasztott kritériumoknak. Tehát én csak azt várnám el, hogy a példa amit hozol megfeleljen a korábbi állításodnak. Ez azonban nem teljesült.

69

Leginkább emiatt vetettem fel:

"Regisztrációs díj (a szabad helyek függvényében!) személyenként: 7500 Ft. "

Egyébként eddig nem találtam semmit amiben különböznének azoktól akik már lebuktak a csalásuk miatt. Ahogyan sok ezoterikus gyógyító (csaló) is csinál olyanokat amiket eddig találtam róla. Szóval mi lenne az ami alapján ők hitelesebbek mint a még le nem bukott csalók??

Már elég sokszor felvetettem de továbbra sem látom, hogy miért csak ilyen zárt körűen tesznek csodákat (mint ahogyan általában a csalók) és miért nem lépnek nagyobb, gyógyítanak meg egyszerre egy egész kórházakban minden ott lévőt és hasonlók.

Több millióra ugrana hirtelen a megtértek és megmentettek száma. Vagy az a probléma, hogy ők nem regisztráltak be?

"#67

"az ember számára az a rendelkezés, hogy egyszer haljon meg" (Zsid 9,27)

Ezért nem tanítjuk a reinkarnációt."

A másik válaszoló példája alapján azonban akkor ti a széles ösvényen jártok és félre értitek a Bibliát.

márc. 17. 18:40
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!