Isten mennyire lehet bölcs? Tényleg azért küld engem a tüzes tóba, mert megteremtette a halálérzékenységet, és amióta én is megkérdőjelezem a szeretetét, ezért engem is kizár a Mennyből??? Most éppen az amerikai tűzvész....
Isten velünk ellentétben látja a történet egészét. Látja azt, amit mi nem, ami még meg sem történt.
Még mindig jobb, ha valaki Isten szeretetét kérdőjelezi meg, mint a létezését.
A tüzes tóba pedig az emberek saját magukat küldik a döntéseik nyomán.
Nem égett le Los Angelesben egy ház sem ok nélkül. Senki sem halt meg ott ok nélkül.
A rossz dolgok megtörténésének egy része a múltra vezethető vissza, ám másik részük a jövőbe terelik az embereket, hogy mindenki ott legyen a legvégén, ahol lennie kell, amikor lennie kell.
A Mennyből senki sincs kizárva. Mind ugyanoda megyünk, Istenhez, ha eljön az idő. Lesz, aki valóságos Menyországként élik meg, de sokan lesznek, akiknek pokolnak fog tűnni. Sokan nem azt kapják, amire számítanak, de mindenki megkapja azt, ami neki megjár.
Ugyanazt kapja végül mindenki.
Hollywoodban élek.
Tudom,hogy a közelmúltban a filmipar rendezvényén Krisztust gúnyoló,gyalázó rendezvény volt.
Talán nem véletlen,hogy Isten ezekről a gúnyolódókról elvonta oltalmazó kezét és Lucifer féktelenül tombolhatott.
Isten végtelenül bölcs,de nem erőlteti rá senkire sem oltalmát,kegyelmét,szeretetét. Ha emberek visszautasítják Őt, hadd lássák meg a következményét!
Azok,akik elfogadják Őt Megváltójuknak, megbánják,elhagyják bűneiket,kegyelmet nyernek. A "megbocsájthatatlan bűn" az,amit nem ismersz fel, nem bánsz meg és nem hagysz el.
4
Szia.
Nem Jézuska. Ő az Atyjától kapott királyság felkent királya.
A megváltás azt jelenti, hogy a halál meg fog szünni az emberek esetében, és helyre lesz állítva a földön Isten eredeti szándéka a földdel és az emberekkel kapcsolatban. Illetve akik meghaltak, azok feltámadásban részesülhetnek.
Nem volt hiába való.
1 Abban az időben néhányan hírt hoztak neki azokról a galileaiakról, akiknek a vérét Pilátus az áldozati állataik vérével elegyítette.
2 Jézus megszólalt, és ezt mondta nekik: Azt gondoljátok, hogy ezek a galileai emberek bűnösebbek voltak a többi galileainál, mivel ezeket kellett elszenvedniük?
3 Nem! Sőt azt mondom nektek, ha meg nem tértek, mindnyájan hasonlóképpen elvesztek.
4 Vagy azt gondoljátok, hogy az a tizennyolc, akire rádőlt a torony Siloámnál, és megölte őket, vétkesebb volt minden más embernél, aki Jeruzsálemben lakik?
5 Nem! Sőt azt mondom nektek, ha meg nem tértek, mindnyájan ugyanúgy elvesztek.
7
Ilyet, nem mertem volna mondani.
A kegyelemmel pedig nem lehet visszaélni.
8
Ilyet nem mondunk. Ne terjessz hazugságot rólunk kérlek.
Azt írtam, hogy a kegyelemmel, irgalommal, nem lehet visszaélni, vagy arra apellálni.
(Héberek 10:26, 27) 26 Mert ha készakarva követünk el bűnt újra meg újra, miután pontosan megismertük az igazságot, akkor nincs többé áldozat a bűnökért, 27 hanem csak az marad, hogy várjuk a félelmetes ítéletet és a tüzes haragot, amely meg fogja emészteni az ellenszegülőket.
Ha valaki ismeri az igazságot, vagy is Isten szavát, és tudja mit nem szabad, és ennek ellenére úgy él, arra nem vonatkozik Jézus áldozata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!