Az ateisták hogy tudnak lenni többnyire jó embernek lenni? Mi okból? Az egyik hívő azt mondta nekem, hogy a nácik is a lelkiismeretüket követték...
Figyelt kérdés
tegnap 11:09
1/19 tgt válasza:
Nem értem a kerdést. Miért ne tudnanak jó emberek lenni az ateisták?
2/19 A kérdező kommentje:
Mert nem hisznek az istenünkben.
Sok ateista is szokott lopni, hazudni.
tegnap 11:17
3/19 tgt válasza:
Az ateisták nem hisznek istenben, de hisznek erkölcsi alapelvekben. Például abban, hogy lopni nem helyes. Ezért az ateisták döntő többsége nem lop.
4/19 A kérdező kommentje:
De például ismerek olyan embert aki ateista létére lopott csokit a boltból ;)
tegnap 11:29
5/19 qkker1 válasza:
Én meg ismertem olyan szentfazekat, aki paráználkodott!
6/19 qkker1 válasza:
Sőt, papok között is van egy csomó pedofil! Folytassam még?
7/19 A kérdező kommentje:
Tegyük fel nekik a következő kérdéseket: 1) Ön szeretné-e, ha olyan emberek tetteiért vonnák felelősségre, akik csaknem egy évezreddel ezelőtt éltek? 2) Ön szeretné-e, ha minden ember tettét számon kérnék Önön, aki az Ön vallásához tartozónak mondja magát? A keresztényeket hibáztatni a keresztes háborúkért olyan, mintha azt állítanánk, hogy minden egyes muzulmán hívő bűnös az iszlám terrorizmusban.
tegnap 11:35
8/19 tgt válasza:
Nem gondolom, hogy a keresztes haborúkért bárki is a ma élő keresztényeket vonná felelősségre.
10/19 qkker1 válasza:
Te is általánosítasz, kedves kérdező/provokáló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!