Az ateisták hogy tudnak lenni többnyire jó embernek lenni? Mi okból? Az egyik hívő azt mondta nekem, hogy a nácik is a lelkiismeretüket követték...
300 "bátor" ember ül a parlamentben, aki hangosan veri a mellét, hogy mekkora keresztény, miközben egy országot loptak szét. Tönkre tették az egészségügyet, az oktatási rendszert, kiárusították az ország javait külföldi vállalkozóknak. Miközben pedofilok és b#zik ülnek közöttük, hangoztatják a család fontosságát.
Szánalmas ez a provokáció tőled kérdező.
Ment a jelentés.
17
Egy dicsekvésem van ismerem Jézus Krisztust, örök életet adott.
Tudod milyen az, mikor elveszettségből megtalált lesz vki...ilyen, amikor megtalálja Jézus az elveszett megváltottjait....öröm van ezerrel.
akkor most Cls 63 ? vagy meg a Skoda ? Igenyek feljebb mentek ezert nem buntet a Jezus ?
Szerintem hagyjátok békén a kérdezőt.
Vagy egy provokatőr TROLL, - vagy pedig egy végtelenül ostoba fanatikus.
19
Márk 2:17
És a mikor ezt hallja vala Jézus, monda nékik: Nem az egészségeseknek van szükségök orvosra, hanem a betegeknek, nem azért jöttem, hogy igazakat, hanem hogy bûnösöket hívjak megtérésre.
Lukács 5:32
Nem azért jöttem, hogy az igazakat hívjam, hanem a bûnösöket a megtérésre
Lukács 9:56
Mert az embernek Fia nem azért jött, hogy elveszítse az emberek lelkét, hanem hogy megtartsa. Elmenének azért más faluba.
Lukács 15:32
Most gyere, ünnepeljünk, és örüljünk együtt, mert öcséd meghalt, de feltámadt! Elveszett, de megtaláltam!«”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!