Mit kérdeznél Istentől, ha újra testben válna nyilvánvalóvá?
Tehát, ha eljönne a messiás, a nagy tanító, a visszatért Jézus és te is feltéphetnél neki egy- két kérdést, akkor mit kérdeznél tőle?
Ha mondjuk a te saját vallásod leg fontosabb és általad leginkább tisztelt alakja jelenne meg előtted, nyilvánvaló módon, és azt mondaná, hogy "Kérdezz!" Mit kérdeznél?
Hátt ha jólértem a kérdèst mit kérdeznék a teremtőtöl a mindenség atyjátol?
Hàt simán annyit hogy őt ki mi teremtette/hozta létre/találta ki/alkotta meg
1!
Ő teremtette saját magát. Asszony szűlte, de Ő hozta létre saját magát.
Ő alkotta saját magát, És végtelen volt az idő, melyben kitalálta saját magát. Ő Jézus, aki Istenné lett és aki megteremtett mindent beleértve saját magát is.
Ezt még én is meg tudom válaszolni. Kérdezz nehezebbet.
6-os! Isten minden teremtett követ a kezében tart. Minden bolygót, napot, sőt feketelyukat is a kezében tart.
De ennek ellenére teremtett olyat is, amit ő egyedül nem képes felemelni:
Az embert. Ahhoz pedig, hogy isten felemelhesse az embert, szüksége van az ember segítségére is.
7es!
Nem vagyok én Isten, de úgy vélem, hogy az ember szenvedése azért van, hogy ne legyen a komfortzónájában. Mivel a komfort zónában, tehát egy szenvedés mentes életben lehetetlen fejlődni.
Az élet értelme pedig maga a fejlődés. Főleg a lelki fejlődés. Tudás, bölcsesség gyarapítása. A lelki értékek gyakorlása. Bizony nagyobb öröm önzetlenül adni és kifizetődőbb is, mint amikor kapunk.
Istent átölelni a földi életben lehetetlen. Ám amikor észrevesszük, hogy Isten folyamatosan átölel minket még a legnagyobb bajok idején is, akkor értjük meg, hogy éppen mi is átöleljük őt.
Nem vagy messze Istentől 7-es!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!