Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » AmikorJézus tanítványainak...

AmikorJézus tanítványainak nyilvánvalóvá vált hogy, a Mesterük és a mindenható Isten egy és ugyanazon személy...?

Figyelt kérdés
...abban a pillanatban a fülükben valami ilyesmi zene szólhatott? [link]
2023. júl. 9. 00:05
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem iylen felismerés nem voltü
2023. júl. 9. 00:58
 2/7 IstenGyermeke1 ***** válasza:
59%
Értelmetlen kérdés.
2023. júl. 9. 10:37
 3/7 KZitus ***** válasza:

Szia

fantáziálni lehet, de nem érdemes Istennel kapcsolatosan, hiszen leíratta mi lesz ennek a következménye. Nem jó!

El tudod fogadni azt, amit a kérdésedről a Biblia ír?

Máté 16:16–17

"Simon Péter így válaszolt: „Te vagy a Krisztus, az élő Isten Fia.” Jézus erre ezt mondta neki: „Boldog vagy te, Simon, Jónás fia, mert nem test és vér nyilatkoztatta ki ezt neked, hanem az én égi Atyám."

A tanítványai Krisztust az élő Isten Fiának tekintették, amit Krisztus helyeselt.

+

Máté 11:27

"Mindent átadott nekem az Atyám, és senki sem ismeri jobban a Fiút, mint az Atya, és az Atyát sem ismeri jobban senki, mint a Fiú, és mint azok, akikkel a Fiú meg akarja ismertetni őt."

2023. júl. 9. 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Mindannyian I-ten gyermekei vagyunk.
2023. júl. 9. 13:04
 5/7 anonim ***** válasza:
#4 Miért nem írod le rendesen?
2023. júl. 9. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát amikor számomra nyilvánvalóvá vált, hogy mi és isten ugyanaz a személy vagyunk, nem volt zene. :)) Amikor Jézus tanítványai felfogták és átélték a tényt, hogy ők és isten ugyanaz, akkor ha volt is, nem ilyen zene.
2023. júl. 10. 14:12
 7/7 IstenGyermeke1 ***** válasza:

Ember != Isten

2023. júl. 10. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!