A Mindenható fel tudna melegíteni annyira egy burritot, hogy ő maga sem tudná megenni?
Figyelt kérdés
2023. febr. 22. 15:06
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
8 szavazat
1/9 Kólauborkával válasza:
El is jutottál azokhoz a paradoxonokhoz, ami a nem hívöket is aggasztja, mármint a logikusabb réteget.
2/9 anonim válasza:
Esetleg megvárja, míg kihűl...? :D
3/9 anonim válasza:
Igen, mivel egy mindenható a definíciójából adódóan mindenre képes, azaz képes túlhevíteni a burritót, de arra is képes, hogy így is megegye.
4/9 A kérdező kommentje:
de ha meg tudta enni, akkor mégsem tudta annyira felmelegíteni hogy ne lehessen megenni, nem? én ezt nem értem
ha megvárja hogy kihüljön, akkor a lényeg veszik el :D szerintem amúgy sincs ideje erre várni..itt az ukrán háború is meg jönnek az ufok..stb
2023. febr. 23. 09:05
5/9 anonim válasza:
ma 09:05
Azért nem érted, mert ez egy paradoxon, ahogy 1-es is írta. De ezek csak emberi korlátok, az isteni ezen felül áll.
6/9 A kérdező kommentje:
és ha létrehozna egy megállíthatatlan erőt, el tudna vele mozdítani egy általa létrehozott elmozdíthatatlan tárgyat? gondolom ez ugyanolyan paradoxon
2023. febr. 23. 15:00
7/9 anonim válasza:
ma 15:00
Igen, pontosan, jól látod. Ez a mindenhatóság koncepciója.
8/9 anonim válasza:
Most akkor létezik mindenhatóság, vagy nem?
9/9 anonim válasza:
Annyira emberként gondolkodtok, hogy mindjárt elhányom magam. Undiiii.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!