Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nem igazi Pápa van...

Miért nem igazi Pápa van felravatalozva, miért egy nyilvánvalóan fake holttestet mutogatnak?

Figyelt kérdés

Ez két teljesen különböző ember, ez vitán felül áll!!

[link]

2023. jan. 4. 20:01
 1/6 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
90%
A halál után kicsitt beljebb szokott esni az arc, de amugy látszik hogy az ővé.
2023. jan. 4. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
A halál előtt már összeesik az arc. Az izom a csontokra tapad, az orr hegyesebb lesz, megnyúlik; a szem beesik a gödrébe.
2023. jan. 4. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Én is máshogy nézek ki minden képen...
2023. jan. 5. 00:43
 4/6 anonim válasza:
88%
Azt el tudom képzelni, hogy kisminkelik, hogy szebben nézzen ki. Illetve most őszintén, hogy nézzen ki egy holttest? Biztos nem egy viaszbábut tettek ki helyette. Most rákerestem, milyen volt élve, és milyen halva, és ő az, egyértelműen. Nemtudom, te ezt a képet honnan szedted le?
2023. jan. 5. 12:15
 5/6 anonim ***** válasza:
82%

Amúgy kezelik a testet ilyenkor úgy tudom, mert mégis csak több napig ravatalozva van, hogy ne romoljon az állapota.

Mikor nagymamám meghalt szegény, én pár perccel a halála után láttam és hirtelen alig ismertem meg.

2023. jan. 5. 12:39
 6/6 Metionin ***** válasza:
55%
Azt vágod, hogy miután boncolták, balzsamozták és előkészítették a testet, az sosem lesz olyan, mint élve? Kapásból nincs bent az agya a fejében. Szem leragasztva, a szájüreg kitömve, száj beragasztva, ilyen nyilvános ravatalnál sminkelik is. A többiről meg ne is beszéljünk, lényeg, hogy csóritól senki sem várja el, hogy úgy nézzen ki, mint élve, amikor izomtónusa, arckifejezése stb. volt.
2023. jan. 5. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!