Sokan panaszkodnak,de ha írok segítségről,az ÚR JÉZUS KRISZTUSRÓL,Aki sok emberen segített,rajtam is,nem kell.Miért?
Figyelt kérdés
2023. okt. 31. 04:25
41/55 A kérdező kommentje:
Szia 39-es. Igen, amit nagyon sokan kérdeznek, hogy: miért engedi meg az ISTEN". Egy régebbi kommentemben megpróbáltam erre a kérdésre részben válaszolni. De most arról van szó, hogy a menny a jó diktatúrája és mindörökre az is lesz. És ott már nem engedi meg az ISTEN, hogy bármi rossz is legyen, hanem csak mindig és mindörökre a jó, a szép, az igaz, a szent, a szeretet, a boldogság, az öröm, a jó társaság ISTENnel, emberekkel, angyalokkal, és csak az ISTEN tudja hogy még kikkel és hogyan. Akik ott lesznek, azoknak örökre csak jó lesz.
2023. dec. 12. 00:08
43/55 A kérdező kommentje:
Szia 42-es. Kérlek, fogalmazd meg részletesebben mire gondolsz?
2023. dec. 17. 02:29
44/55 A kérdező kommentje:
Szia 42-es. Na, leesett a tantusz nálam. Mivel a jó az ISTEN, azért ahogy az ISTEN végtelen, tökéletes, szent, igaz, igazságos, romolhatatlan, Maga a szeretet, irgalmas, kegyelmes, végtelenül szereti a jót, végtelenül gyűlöli a gonoszt, tapintatos, és minden jó tulajdonságú, és semmi rossz, ezért a jó univerzális, egyetemes, vagyis végtelen.
febr. 8. 12:22
45/55 anonim válasza:
Bevallottat, hogy egy klinikai ellátásban téged tilos beengedni orvos és pszichológusként.
46/55 A kérdező kommentje:
Szia 45-ös. Egyszerű "mezei" szakmunkás vagyok.
febr. 10. 18:49
47/55 anonim válasza:
Szóval itt hadoválsz istenről, de egy bölcsészszakra vagy hittudományra se mentél el, hogy valamilyen több paradigma, metódus alapján tudjál foglalkozni istennel vagy róla beszélni. Plébánusnak is az a érdeke, hogy ne a templomba járók nézenek utána teljesen önálóan tantervi keretek között kódexeknek. Izgalmaz vitákról lemaradsz, aminek tagja lehetnél. Nem beszélve a közösségi életről. Látszik, hogy érdekel téged, de grifter-ő scam-el kiszúrják a szemetett.
Ez olyan, mint amikor valakit érdekel a filózófia, de self-help könyveket olvas el. Rengeteg idő és pénz ment el.
48/55 A kérdező kommentje:
Szia 47-es. Te hadoválsz, én azt írom, amit az életben megtapasztaltam.
febr. 15. 04:32
50/55 A kérdező kommentje:
Szia 49-es. Nem gyér. A jóságos ISTEN gyereke lettem, a Jó Pásztor ÚR JÉZUS KRISZTUS "juha", élet életem van, nem vegetálok. Sok baj és kevesebb szenvedésen át visz az utam a menyországba, az örök boldogságba, de itt sem cserélnék senkivel, aki nem a jóságos ISTEN gyereke. Jó az életem, és sokszor szép is, meg reményteljes is ebben a reménytelen világban.
márc. 11. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!