Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez egy pszichológia betegség...

Ez egy pszichológia betegség az anyáknál, hogy panaszkodnak, mennyi bajuk van, és folyton rendetlenséget látnak mindenhol?

Figyelt kérdés

2014. okt. 20. 12:40
 1/5 A kérdező kommentje:
Olyan, mint ha saját maguknak generálnák a feszültséget csak azért, hogy legyen miért panaszkodni. Mert épp valami 1cm-el arrébb van, mint ahogy azt jónak gondolják.
2014. okt. 20. 12:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nos, olyasmi, mint a kamaszoknal az a problema, hogy szerintuk korulottuk kell hogy forogjon a vilag es kulonben is ok mindent tudnak
2014. okt. 20. 12:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja, csak ez a folyamat tovább tart :D
2014. okt. 20. 12:49
 4/5 A kérdező kommentje:

Meg azt figyeltem meg, hogy ha van egy rendeltetésszerű tárgy, legyen ez most íróasztal..ha ezen íróasztalhoz méltóan vannak elrendezve dolgok, akkor az nem tetszik neki, mert tele van mindennel az asztal. De könyörgöm! Ha én azokat használni szoktam az íróasztal közelében, akkor mégis hova tegyem? A konyhába?

Neki egy tökéletes íróasztal úgy néz ki, hogy semmi nincs rajta...

2014. okt. 20. 12:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne haragudj amit most leírok,de őszinte leszek és nem bántó szándékkal írom.

A helyedben én mondanám anyudnak.

1. ne panaszkodjon folyton és ne hergelje magát felesleges dolgokon,mert az nem az ő szobája.Ha nincs bazi nagy kupleráj,akkor értékelje azt hogy rend van.Ha 5 cm-rel lenne máshogy az asztal akkor sem szólhatna semmit,mert ha te így érzed jól magad és így tudsz azon az asztalon dolgozni,akkor neki ezt értékelnie kéne.

2.te sem szólsz bele olyan dolgaiba,ami neked nem tetszik,cserébe ő is viselkedjen így.

3.ha nem venné észre magát és még mindig,piszkál kezd el te is azt hogy hasonló képen elkezded kritizálni a dolgait,hát ha észreveszi magát

(nálam ez bevált,mert türelmes vagyok,de egy idő után elegem lett)

édesanyámnak én mondtam hogy örülnék ha kiszállna a seggemből,és nem nyúlkálna a cuccaimhoz,de az élet más dolgaiba se szólna bele.először megsértődött aztán mondtam neki a sértődés gyerekes viselkedés,és gondolkodjon el azon hogy viselkedik.

Elvált szülők gyereke vagyok,édesanyámmal élek,és észrevettem hogy más fiúknál is ahol hasonló a helyzet az anyák rátelepednek a fiaikra. Ilyenkor egy kicsit nagyon a sarkunkra kell állni.

2014. dec. 4. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!