Nem értem miért panaszkodnak a Covid védőoltást kapott emberek, amikor világosan megmondták, hogy súlyos mellékhatása is lehet, és mindenki csak saját felelősségére oltathatja be magát?
Mindenhol ezt hallom, hogy állandóan "elkap" valamilyen betegség, fertőzés. "Az immunrendszerem már nem működik úgy, mint régen, még az oltások előtt és biztos az új vírus variánsok (delta, gamma, majomka) miatta vagyok annyira beteg".
Vagy szívizom problémák, ritmuszavarok, az "ízületeim újabban állandóan begyulladnak". A másik ismerősömnek vérrög miatt fél éve nem tud dolgozni, fiatal és az oltás előtt soha semmi ere utaló problémája nem volt.
Végül is ezt akarták, nem? Elkerülték ugyan a covid-19 betegséget, de az ára ennek az volt, hogy beoltatják magukat! Akkor most mit jajonganak?
Nyilván csak provokálsz, próbálod felnagyítani, pontosabban félremagyarázni, az oltás mellékahtásaként bemagyarázni bizonyos egészségkárosodásokat. Nyilvánvaló, hogy egy-egy kiragadott eset nem fog megmagyarázni összefüggéseket: ha ezt vennénk alapul, azt kellene hinnünk, hogy a Covid védőoltás megöli az embereket, ellenben a fülgyertya gyógyítja az autizmust.
Ez az "előtte soha nem volt ilyen baja" eléggé szubjektív: nekem is a semmiből jött egy autoimmun betegségek pár éve a semmiből, és ha keresem az okát, akkor egyszer egy fertőzést találok ennek, máskor arra jövök rá, hogy talán már 10 évvel korábban elkezdődött ez az egész. Nagyon szubjektív, hangulatfüggő, az ember hogyan látja az egészségét.
Egyébként aki abban a hiszemben van, hogy a védőoltás okozott nála egészségügyi problémát, azt róhatja fel, hogy bizonyos szinten volt nyomásgyakorlás a hatalom részéről.
Persze, persze értem én, hogy "benyomtam 3-at", meg az anyósomnak sincs semmi baja, meg kiváló egészségnek örvendünk stb. sztorikat...
De továbbra is érvényben van:
1, A vakcinák nem védenek meg a fertőzéstől
2, Nem védenek a továbbadástól sem
3, Nem védenek meg az újabb variánsoktól
Ugyanakkor nagyon sok maradandó mellékhatása lehet (sztrók, vérrögök, maradandó fejfájások, szívizom gyulladás, rák, ízületi gyulladások stb)
Viszont akik ebben benne voltak, mint hangadók "degeszre keresték magukat".
Marxnak igaza volt: "A LÉ határozza meg a tudatot".
Tehát akik anyagilag közvetve, vagy közvetlenül érdekeltek a vakcina bizniszben azok számára "hatásos", nagyszerű", "visszanyertem az egészségemet" szintű válaszokat lehet kapni, akik pedig elszenvedik a következményeit (elhaláloztak, az okokat pedig ráfogták a vírusra) azok , "hát így jártak".
Konklúzió, Dr. Bubó Bubó után szabadon: "Az emberi butaság ellen nincs védő oltás"
"1, A vakcinák nem védenek meg a fertőzéstől
2, Nem védenek a továbbadástól sem
3, Nem védenek meg az újabb variánsoktól"
Ezt honnan veszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!