Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Sokan panaszkodnak,de ha írok...

Sokan panaszkodnak,de ha írok segítségről,az ÚR JÉZUS KRISZTUSRÓL,Aki sok emberen segített,rajtam is,nem kell.Miért?

Figyelt kérdés

2023. okt. 31. 04:25
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
81%
Azért mert nem az emberek választják Istent hanem Jézus választja ki az övéit.Persze mindenkit elhív de szabad akaratunk van így az, hogy befogadja-e őt valaki az már csak rajta áll.De aki hajlandó nyitni felé annak megnyitja a szemét és a fülét és tisztán fog látni. Persze egy kis idő kell mire megtapasztalod az ő jelenlétét . Szóval " ha nem te szólsz Uram a szó fülig ha érhet, de szívig nem mehet".
2023. okt. 31. 11:25
 12/55 A kérdező kommentje:
5-ös "meg lett próbálva, de hiába" és 7-es "mit?" Végre kérdeztek, nem akartam nyomulni, de örömmel válaszolok. 1) Úgy kell az ÚR JÉZUS KRISZTUSt keresni, - mert nem látható - hogy először szívből megszólítod, imádkozol hozzá. Az sem baj, ha nem hiszel benne. Akkor először azt kérd tőle, hogy adja meg neked, hogy hidd hogy Ő ISTEN Fia és hidd, hogy nem a falnak beszélsz, hogy ő hallja az imádságod. Mondd el neki, hogy azt olvastad , hogy Ő segíthet bajodban. Kérdd meg hogy segítsen, hogy megtaláld őt. 2) Kérdd Őt,hogy segítsen találni olyan helyet, ahol igazán, tisztán, hitelesen hirdetik, magyarázzák ISTENnek az emberekhez szóló beszédét, a Szentírást, a Bibliát. Aztán minél többször menj és hallgasd, mert neked is szól, nem vagy kirekesztve ISTEN és az ÚR JÉZUS KRISZTUS szeretetéből, segítő irgalmából. 3) Imádkozz, hogy ISTEN beszédét jó és egyenes szívvel hallgasd, és megtedd, amit mond neked, hogy ne legyél ellenkező szívedben 4) Juss hozzá egy Szentíráshoz, Bibliához, és rendszeresen kezdd olvasni, és kérdd, hogy segítsen az ÚR megérteni. 5) Imádkozz, hogy adjon neked az ÚR idősebb hívő keresztyént, Tőle valót, aki segítségedre lesz. 6) Imádkozz az ÚRhoz, hogy hozza el neked azt az időt, amikor az Ő gyermeke leszel. Fogod tudni, mit tegyél, hogy meggyógyítsa a lelked, de az is lehet, hogy már meggyógyította. Ha ezeket akarod, álldjon meg téged ezekben az élő és igaz ISTEN.
2023. okt. 31. 15:03
 13/55 anonim ***** válasza:

#12:Nekem ezt hiába magyarázod, én már ebben benne vagyok, tudom hogy kell és már segít is.

5-ös voltam.

2023. okt. 31. 15:08
 14/55 anonim ***** válasza:
69%
Jézus él
2023. okt. 31. 18:13
 15/55 anonim ***** válasza:
100%

Már rég szóltak többen is, ne próbálj mindenhol téríteni, de csak csinálod ugyanúgy, akkor meg mit csodálkozol?

Talán simán nem kéne olyan kérdésekhez, amiknek semmi köze a valláshoz, betolni a szokásos szöveget a végére " akarsz megoldást, írj rám ", mint valami szektás hirdetés, aztán akkor nem lenne ez....

2023. nov. 3. 05:21
 16/55 A kérdező kommentje:
Szia 15-ös. Ugyanannyi jogom van itt megírni a véleményemet, mint neked a tiedet.
2023. nov. 3. 22:37
 17/55 anonim ***** válasza:
77%
Akkor meg miért nyafogsz, hogy sokaknak nem tetszik? Bár talán ha ezt nehéz felfogni, hogy aki kér a vallásból, az magától fog nekiállni érdeklődni akit meg nem érdekel annak nem kell odatolni kéretlenül.
2023. nov. 3. 22:41
 18/55 anonim ***** válasza:
53%

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

Csak aktuális, egy lány akinek pszichológusra van szüksége mert pszichiátriai gondjai vannak, oda is benyomod ezt a vallási részt, de egy rakat másik totál témaidegen kérdésnél is benyomtad ugyanezt.

Tudod hol van ennek helye? Itt a a Kultúra és közösség - Vallás kategóriában, nem az Egészség - Mentális egészség vagy más kategóriában.

2023. nov. 3. 22:44
 19/55 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Azért ide írom, mert Aki a világmindenséget teremtette és fenntartja, a beteg lelket is meg tudja gyógyítani.
2023. nov. 4. 00:13
 20/55 anonim ***** válasza:
De úgy néz ki azt nem tudja meggyógyítani, ha valakinek a felfogásával akadnak gondok.
2023. nov. 4. 00:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!