Sokan panaszkodnak,de ha írok segítségről,az ÚR JÉZUS KRISZTUSRÓL,Aki sok emberen segített,rajtam is,nem kell.Miért?
#12:Nekem ezt hiába magyarázod, én már ebben benne vagyok, tudom hogy kell és már segít is.
5-ös voltam.
Már rég szóltak többen is, ne próbálj mindenhol téríteni, de csak csinálod ugyanúgy, akkor meg mit csodálkozol?
Talán simán nem kéne olyan kérdésekhez, amiknek semmi köze a valláshoz, betolni a szokásos szöveget a végére " akarsz megoldást, írj rám ", mint valami szektás hirdetés, aztán akkor nem lenne ez....
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Csak aktuális, egy lány akinek pszichológusra van szüksége mert pszichiátriai gondjai vannak, oda is benyomod ezt a vallási részt, de egy rakat másik totál témaidegen kérdésnél is benyomtad ugyanezt.
Tudod hol van ennek helye? Itt a a Kultúra és közösség - Vallás kategóriában, nem az Egészség - Mentális egészség vagy más kategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!