Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten utálja az lmbtq-t?

Isten utálja az lmbtq-t?

Figyelt kérdés
2023. szept. 19. 20:50
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
29%

60. Hsz!

Az állatok szexuális elhajlását sosem tanulmányoztam,de papok(cölibátus),szerzetesek,apácák,katonák esetében sűrűbben előforduló a torzulás,az élethelyzetük miatt.

Igen,az a cél,de az isteni renddel szembemenve ez nem működhet!

"Isten megáldotta őket, és ezt mondta nekik Isten: Szaporodjatok, sokasodjatok, töltsétek be és hódítsátok meg a földet. Uralkodjatok a tenger halain, az ég madarain és a földön mozgó minden élőlényen! "(1 Móz 1:28)

2023. szept. 26. 16:47
 62/64 anonim ***** válasza:
82%

A papok, szerzetesek, apácák, katonák helyzetét tanulmányoztad?

Megtudnád osztani az eredményeket?

Ha az állatok esetén nem tanulmányoztad akkor nem tudhatod, hogy nem természetes módon alakult ki.

A természetben nem egy fajnál figyelhető meg, hogy a fajnak akár több tagja sem képes szaporodni. Ettől függetlenül ők nagyon fontos részét képezik a fajuk fenntartásának.

Szóval az emberek esetén miért ne használhatta volna ezt?

Eddig még nem sikerül felmutatnotok semmit amivel alátudnátok támasztani a nézeteteket.

2023. szept. 26. 17:53
 63/64 anonim ***** válasza:
29%

Kedves 62.Hsz!

Egy örök igazság:

Minden ember elhisz bármit-a legnagyobb irracionális hiedelmet is-ha ahhoz érdeke fűződik.(Egy nemzet hitte,hogy ők übermensch faj,sőt,jelentős részük ma is hiszi.)

Te nyilvánvalóan körömszakadtáig ragaszkodsz tévhitedhez,miszerint természetes,Istentől rendelt módon vagy,vagy van környezetedben homoszexuális.

Mivel alapvető érdeked ezt hinni, NINCS a világon olyan érv,ami ebben a tévhitedben megrengethetne s ezért kár bárkinek ezzel erőlködnie.

2023. szept. 26. 21:01
 64/64 anonim ***** válasza:
54%

A vágyvezéreltséggel kapcsolatos vádadra megjegyeznék két dolgot.

Először is, hogy a leírt szöveg rátok is ugyan úgy passzol ha nem jobban.

Másodszor pedig, hogy az ég világon semmilyen érdekem nem fűződik a témához az igazság keresésén és az eddig általam legvalószínűbbnek és legalátámasztottabb igazságtól való mások elterelésének megakadályozásán kívül.

Én egyébként nyitott vagyok. Keresem az igazságot és ezért is kértelek meg téged is és a másik felhasználót is, hogy támasszátok alá a nézeteiteket. Az eddigi kutatásaim ugyanis más eredményre vezettek. De eddig semmilyen bizonyítékot nem kaptam csak esetlen mellébeszélést és kényszeredett erőlködést ami sokkal inkább azt mutatja, hogy te(ti) vagy inkább az akit vágyvezéreltség fűt.

Részemről lezárhatjuk a vitát ugyanis elsődleges célom egyáltalán nem a ti meggyőzésetek volt sokkal inkább a többi kérdést olvasó ember elé tárni a bizonyítékokat, következtetéseket. Én részemről ezt úgy vélem megtettem. Innentől az ő dolguk, hogy elgondolkodnak-e azon, hogy biztosan Istent követik-e vagy esetleg félre vezeték-e őket és pont, hogy Istentől el masíroznak.

Minden jót és boldogságot kívánok nektek.

2023. szept. 27. 06:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!