Jézus ide vagy oda hívő vagyok és nem szeretem aki utálja hitünket megveti Istent vagy Jézust és kifigurázza a vallást. Ezek az emberek kárhozzanak el vagy ne?
Hát ha amellett döntesz, hogy pokolra velük, el is kárhozol emiatt. De csak azért mert nemhogy nem követed Jézus tanítását, de ellentétes vele a hozzáállásod.
"Szeressétek ellenségeiteket, áldjátok azokat, a kik titeket átkoznak, jót tegyetek azokkal, a kik titeket gyűlölnek, és imádkozzatok azokért, a kik háborgatnak és kergetnek titeket." (Máté 5:43-48)
2# Akkor még nem voltál a pokolban. Ha átvisz Jézus a halál árnyékának völgyén, akkor nem tudod kívánni senkinek ezt.
Jó lenne, ha kérnéd Jézust, hogy segítsen Neked ilyenkor. Mutassa meg, hogy Ő mit tenne.
Amúgy ma is igaz, amit a kereszten mondott az Atyának, ti. nem tudják mit cselekesznek.
Mostanság én is többet éneklek dícséreteket, imádó dalokat, hogy az Isteni békességemben tudjak maradni. Mindenki ki tud akadni vmin. Csak a megoldást , a jó receptet kell tudni a Bibliából. A Isteni szeretet, hála és áldás mindenképpen. 😉
Szerencsére nem te döntesz, meg nem is az itteni válaszolók.
(Most eltekintve attól, hogy az egész értelmetlen hülyeség, amit kérdezel!)
Jézus szerint el fognak kárhozni:
Mk 3:28 Bizony mondom néktek, hogy minden bûn Megbocsáttatik az emberek fiainak, még a Káromlások is mind, a melyekkel Káromlanak:
Mk 3:29 De a ki a Szent Lélek ellen Szól Káromlást, nem nyer Bocsánatot soha, hanem örök Kárhozatra Méltó;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!