Mióta létezik Jézus és a szentlélek? Miért léteznek? Mi a céljuk? Istennek miért van 3 része a kezdetektől fogva?
Figyelt kérdés
2023. aug. 16. 03:31
1/18 anonim válasza:
Öröktől fogva. Céljuk kapcsolat és kommunikáció az anyagi világgal.
2/18 anonim válasza:
ezt 2 kattintással megtudhatod, Lucifer
ne fárasszál minket állandóan
3/18 IstenGyermeke1 válasza:
Olvass nicea-konstatinápolyi hitvallást és megtudod. [link]
Katekizmusban: KEK 198-324
4/18 KZitus válasza:
Szia
Isten azért íratta le a Bibliát, és őrizte meg számodra is sok ezer éven át, hogy a kérdéseidre megadja a választ. Jobban az ember sem tudja megfogalmazni, de nem is lehetne jobban, mint a Teremtő.
5/18 anonim válasza:
4#
Megőrzésnél nem végzett valami jó munkát! Nézz bele a jehovista kontárhamisításokba😁😁
6/18 IstenGyermeke1 válasza:
#4-es
Amit ti "Bibliának" neveztek köze nincs Isten igéjéhez. Szektás hamisítvány.
7/18 anonim válasza:
Nekem van egy csodálatos fiú ismerősöm. Nagyon szeretem mert elhiszi amiket mondok neki a válláról. Egyszer azt mondta hogy Jézusnak Isten a szuloapja mert O csinálta, Mária meg az anyja és a Szentlélek neg szél.amit kifújt az Isten. Én nagyon is el tudom hinni amit mond a katolikus barátom. Igaz csak megkeresztelve van, soha nem áldozott meg gyont és zavarja a Szentmise. Én azt nem tudom felfogni ha Isten nem disszociativ személyiségzavarban akkor hogy lehet benne 3 személy. Egy személyben csak egy személy van. Egy Jehova tanúja is azt mondta nekem hogy jól hiszem mert Isten egy és nem három.
8/18 anonim válasza:
Válláról. Sokszor beszélgetünk a válláról. Az a baj hogy ha nálam van a számítógépemen bekapcsolja a sátánista zenét és vagy háromszor meghallgatja. Meg nézegeti Lucifert a neten. Nekem eszembe se jutna. Én csak a római katolikus meg ortodox dolgokat nézem. A Sátán nem köt le. Eleget kísért meg gyötör nemhogy még külön halgassam is.
10/18 Jégszív válasza:
Tudod mit? Ne akard megtudni! Ha már tudod, valszeg nem vagy az élők sorában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!