Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten utálja az lmbtq-t?

Isten utálja az lmbtq-t?

Figyelt kérdés
2023. szept. 19. 20:50
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
71%

Midnneki, aki érti a Bibliát tudja, mi Isten törvénye.

2023. szept. 21. 10:50
 22/64 anonim ***** válasza:
0%
Ki tudja ha ők nem..
2023. szept. 21. 10:53
 23/64 anonim ***** válasza:
36%

21

Látszólag nem. Manapság és régen is voltak templomi esküvők azonos neműek között. Pedig ők is értik a Bibliát csak másként.

Ahogyan más témában is előfordul, hogy másként értik a Bibliát az emberek.

20

Nem érdekel az LMBTQ ideológia. Pusztán zavar mikor tudatlanul köpködőd Isten művét és úgy teszel mintha te tudnád az igazat mikor nem vagy tisztábban a tudományos eredményekkel.

Közben önkéntes szenvedésre szólítod fel az embereket mikor Jézus a szeretetett hirdette.

2023. szept. 21. 12:20
 24/64 anonim ***** válasza:
29%

Én meg másként értem az egymegegyet. Szerintem 1+1=3.

2023. szept. 21. 13:04
 25/64 anonim ***** válasza:
54%

24

A probléma, hogy az 1+1 esetén bizonyítható, hogy 2-vel lesz egyenlő.

Míg az eltérő értelmezések közül már nem lehet bizonyítani ebben az életben, hogy melyik valóbban Isten törvénye. Ezért is erre hivatkozni elégé beképzeltségre vall.

Amit azonban tudunk az az amit a tudomány már kiderített számunkra és az, hogy mindezt Isten teremtette, hiszen csak neki van egyedül elég hatalma ehhez. Ez talán egy olyan része a Bibliának amivel minden hívő egyetért.

2023. szept. 21. 13:51
 26/64 anonim ***** válasza:
69%

Tehát nekem és neked is egyszerre van igazunk, pedig mást gondolunk valamiről? Ezt akarod mondani? Hogy nem lehet félreértelmezni valamit, és ezért midnegy, hogyan értelmezed, igazad van?

2023. szept. 21. 14:19
 27/64 anonim ***** válasza:
45%
Egyáltalán semmi ilyet nem írtam. Nem tudom, mit értettél félre, hogy erre a következtetésre jutottál.
2023. szept. 21. 14:40
 28/64 anonim ***** válasza:
69%
Nem félreértettem, csak máshogy értettem.
2023. szept. 21. 14:46
 29/64 anonim ***** válasza:
49%
Tehát szándékosan érteted félre és csak önmagad szórakoztatása miatt teszel fel értelmetlen kérdéseket arról amit nem is írtam?
2023. szept. 21. 14:58
 30/64 anonim ***** válasza:
49%

Esetünkben vagy félre értettél valamit amit írtam vagy pedig szándékosan értelmezted rosszul amely esetben szándékosan értetted félre.

Ez azonban a Bibliára nem vonatkoztatható mivel pusztán spekulálni lehet arról, hogy a sok értelmezés közül melyik a helyes egészen addig míg a szöveg írója fel nem világosít a pontos értelmezésről.

Ezért vannak a Biblia esetében különböző értelmezések amik közül egyet leszámítva mind hibás de az is lehet, hogy mindegyik hibás vagy, hogy több jó értelmezés is van.

2023. szept. 21. 15:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!