Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A teremtés elmélet hogyan...

A teremtés elmélet hogyan magyarázza a dinoszaurusz csontokat?

Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 17:46
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
28%

"Ha az én fajtám nem szaporodik, akkor még mindig ott laknánk az emberek a barlangban melletted."

Erre írok neked egy idézetet, bár nem hiszem, hogy ekkora IQ-val felfogod, de hátha más elolvassa:

„Csak a tudomány vagy a vallás terén iskolázatlan emberek gondolhatják azt, hogy ez a kettő szemben áll egymással.”

(Paul Sabatier, 1854-1941, Nobel-díj (kémia), 1912)

2010. okt. 15. 16:10
 32/68 A kérdező kommentje:

LastOne.Left!

Istentől nem tudom megkérdezni, mert 2000 éve nem ad magáról jelet, vagy nem tudom mióta, ezért írtam ide, hátha valaki tudja.

2010. okt. 15. 16:16
 33/68 anonim ***** válasza:
18%

"azoknak a növényeknek az elterjedésétől, amelyek az adott területen nem őshonosak"

Ezzel saját magadnak mondtál ellent. Ugyanis teljesen mindegy, hogy honnan ered a növény, a te "logikád" szerint egyre kevesebb allergiásnak kéne lenni.

2010. okt. 15. 16:24
 34/68 anonim ***** válasza:
79%

Ebben hol az ellentmondás? Egy olyan növény terjed egyre jobban, aminek a pollenjével az európai ember szervezete még soha nem találkozott. Egyre több pollen, egyre több embernél lépi át azt a küszöböt, amikor az immunrendszer már reagál az idegen testre. Ebben sehol nincs ellentmondás. Tőled mondjuk nem vártam, hogy ezt azonnal átlásd, de remélem a magyarázatot megérted azért.

"a te "logikád" szerint egyre kevesebb allergiásnak kéne lenni."

Ez így is lesz, de a hívőnek hiába magyarázza az ember, az csak fújja tovább, hogy márpedig minden egyik napról a másikra történik, csőlátás előre.

És légy oly szíves, ne értetlenkedj annyit, akármit írsz, semmi nem igaz belőle, inkább hagyd meg a gondolkodást másoknak, és járj iskolába.

2010. okt. 15. 16:42
 35/68 anonim ***** válasza:
0%

"Az influenzára mitől lettünk születésünktől fogva immunisak"

Akkor nem tudom, hogy miért állítják az orvosok időnként, hogy influenza járvány van. Biztos nem olyan okosak, mint te.

2010. okt. 15. 16:44
 36/68 anonim ***** válasza:
0%

"És légy oly szíves, ne értetlenkedj annyit, akármit írsz, semmi nem igaz belőle"

Micsoda érvek!

2010. okt. 15. 16:47
 37/68 anonim ***** válasza:
33%
És ha minden nem is igaz abból, amit leírtam, egyvalami biztosan az. Mégpedig az, hogy a mutáció sohasem minőségi változást jelent, és ennek bizonyítéka te vagy 60%-os.
2010. okt. 15. 16:54
 38/68 anonim ***** válasza:
79%

"Akkor nem tudom, hogy miért állítják az orvosok időnként, hogy influenza járvány van. Biztos nem olyan okosak, mint te."

Immunisnak lenni valamire nem azt jelenti, hogy nem kapod el, hanem azt, hogy nem halsz bele, a szervezeted leküzdi! Ilyen alapvető dolgokat tényleg el kell magyarázni!? Ezt még egy gyerek is tudja!

"Micsoda érvek!"

Gyakorlatilag megcáfoltam az összes hazugságodat, de még mindig magyarázol. Hihetetlen.

"Mégpedig az, hogy a mutáció sohasem minőségi változást jelent, és ennek bizonyítéka te vagy 60%-os."

No comment, mindenből, amit írsz, ordít, hogy totálisan tájékozatlan vagy mindennel kapcsolatban, és amiután kiokítalak, még ontod magadból a bullshitet.

2010. okt. 15. 17:00
 39/68 anonim ***** válasza:
32%

"A diftéria (torokgyík) fertőző, néha halálos kimenetelű betegség. Immunizált állatok véréből készített védőoltással előzhető meg."

Tudsz olvasn? MEGELŐZHETŐ, tehát meg sem fertőződik.

2010. okt. 15. 17:32
 40/68 anonim ***** válasza:
0%

"Gyakorlatilag megcáfoltam az összes hazugságodat, de még mindig magyarázol. Hihetetlen."

Semmit nem cáfoltál meg, csak ismételgeted a saját hülyeségeidet. Agresszív, tudatlan kis b.arom vagy, nem mondom, hogy tanulj, mert ahhoz biza ész is kéne!

2010. okt. 15. 17:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!