A teremtés elmélet hogyan magyarázza a dinoszaurusz csontokat?
Sziasztok!
Szinte minden megfigyelhető mutáció káros, néhány értelmetlen, sok pedig halálos. A látható mutációk könnyen észrevehető genetikai változások, például az albinizmus, a törpenövés, a vérzékenység.
"A halálos mutációk a láthatókat 20:1 arányban múlják felül" (lásd. A.M. Winchester: Genetika).
"A mutáció egyetlen rendszeres kihatásának a degeneráció irányába való hajlam látszik" (Sewal Wright, Oxford).
"Egyetlen példa sincs arra, ahol az a fenntartható, hogy bármelyik tanulmányozott mutánsnak nagyobb az életereje, mint az anyafajoké" (N. Heribert Nilsson, svéd kutató).
Ezek alapján én úgy gondolom kijelenthető, hogy egyetlen ismert mutáció sem hozott létre olyan életformákat, amelyeknek nagyobb a komplexitásuk, és életképességük mint elődjeiknek.
Még egy apró gondolat. Tapasztalataim szerint minden természetes folyamat kivétel nélkül pusztítja az információt. Csak külső intelligencia képes növelni egy máskülönben elszigetelt rendszer információtartalmát. Ebből azt a következtetést vonhatjuk le, hogy az élet magától nem alakulhatott ki, az egyszerűbb létformák magugtól nem képesek magasabb rendű létformákká alakulni, és végül egy külső intelligencia jelenlétét feltételezi az élet minden formájának teremtése.
Üdv. Péter
A.M. Winchester - 1962-ben, tehát 48 éve publikálta a hülyeségeit. Akkoriban nem csak hogy fogalmuk sem volt sok mindenről, de még a laboratóriumi körülmények sem léteztek, amivel alátámaszthatott volna bármit is.
Sewal Wright - 1889-ben született. Nem is kezdem el magyarázni, hogy munkásságának delén még nem is létezett a genetika tudománya.
Heribert Nilsson - 1915-ben írta a pHD-jét.
Oké, Péter, megpróbálnál olyan emberektől is idézni, akik ha élnének, akkor most fiatalabbak lennének 100 évnél? Köszi!
Mellesleg választ még mindig nem kaptam, megint másról beszélünk... örülök, hogy mindenki védi a saját hülyeségét amiben hisz, ezzel mindenki így van. Szóval, ha külső befolyásolása van ennek az egész dolognak akkor sem kell magától kigyulladó bokrokra vagy giga méretű hajókra hagyatkozni amit egy, azaz egy ember épített. Mert most ilyet nem látunk. Ergo létezik a Csupakabra és a Yeti is. Ez egy történet amiben vagy hiszel vagy nem. Nem kell ezzel magyarázni mindent. Nem állítom, hogy Darwinnak igaza volt, lehet, hogy nem, igazából nem érdekel.
Én a dinoszaurusz vs. Egyházra vagyok kíváncsi. Nem a Bibliára, nem a teremtésre, hanem, hogy hogyan függ össze. Mert kicsit bugos.
"Ja értem, te nagyon okos! Ha egy emberi csontváz mellett megtalálod egy kecske szarvát, akkor az azt jelenti, hogy annak az embernek szarva volt. "
Áruld már el, hogy ennek mi köze van ahhoz, amit írtam.... Nyilván az agyagos kőzetek felveszik a dög formáját, innen tudjuk, hogy az szőrös volt, vagy pikkelyes. Ha ennyit nem fogsz fel, sajnállak.
"És persze amit a 10. osztályban tanítanak, az mind tény.
Röhejes vagy."
Nem muszáj iskolába járni, menj hányni a ganét a disznóólba, illik hozzád a munkakör.
"Az életből, te nagyon s.egg. Hiroshimában milyen gyerekek születtek a mutáció miatt, zsenik, szupermanek? A down szindróma génmutáció következménye. Láttál már egyetemista, orvos, vagy tanár down szindrómást? Vagy te is az vagy?"
Az influenzára mitől lettünk születésünktől fogva immunisak, te nagyon s*gg, miközben kétszáz éve senki nem volt az, és milliószámra haltak bele az emberek? Az átlagos testmagasságunk mitől lett 15 centivel több, mint száz éve, te nagyon s*gg? A baktériumoknak hogyan jelentek meg az antibiotikumokra rezisztens törzsei, te nagyon s*gg? Nyomorék hívő állat.
"A.M. Winchester - 1962-ben, tehát 48 éve publikálta a hülyeségeit."
Mert a te fosszíliáid 1 hetesek! :D
Akármikor publikálta a hülyeségeit, nem tudsz bizonyítékot arra, hogy a mutáció minőségi javulást eredményezne. Úgyhogy ezt buktad.
"Akármikor publikálta a hülyeségeit, nem tudsz bizonyítékot arra, hogy a mutáció minőségi javulást eredményezne."
Felsoroltam párat, csak hogy te is felfogd.
"És mitől lesz egyre több ember allergiás"
A légszennyezettség növekedésétől, plusz azoknak a növényeknek az elterjedésétől, amelyek az adott területen nem őshonosak (amerikai parlagfű Európában), de ha a macskámat megkérdezem, még ő is tudná erre a választ.
"És még szaporodtál is, azért tart itt a világ!"
Ha az én fajtám nem szaporodik, akkor még mindig ott laknánk az emberek a barlangban melletted.
kedves kérdező.
egy igaz hívő Istentől eredezteti az evolúciót is, mivel Istent tartja a mindennek, így Isten nem csak létrehoz, hanem fent is tart. a világunk ugye pillanatról pillanatra változik...Isten változtatja, saját magában/magából, de úgy, hogy Ő maga változatlan. tulajdonképpen egyetlen dolog létezik e szemszögből...Isten, ami saját magát manifesztálja. így függ össze a kettő. ;)
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!