A keteszténység elismeri, hogy Isten választott népe a zsidó?
"Nem, hiszen a kereszténység alapja Jézus, aki a teljes emberiséget váltotta meg.
"
Jézus maga mondja hogy csak a zsidókhoz jött. Például mikor egy görög nő kért tőle segítséget, először nem akart neki segíteni Jézus.
"Jézus maga mondja hogy csak a zsidókhoz jött. Például mikor egy görög nő kért tőle segítséget, először nem akart neki segíteni Jézus."
Aztán meg mégis segitett, utána meg már mindenki felé nyitni kezdett, lásd a mátét.
Drakula, felesleges neki válaszolni. Csak egy kereszténygyűlölő troll, aki kényszeresen próbálja sározni a keresztényeket bármilyen kérdés alatt. Direkt azt várja hogy válaszolj, csak hogy beléd köthessen. Szóval az egyetlen jó megoldás, ha úgy teszel, mintha a kommentjei nem is léteznének.
Úgysincs már az oldalon kb senki, aki még komolyan veszi.
"Aztán meg mégis segitett, utána meg már mindenki felé nyitni kezdett, lásd a mátét."
Először konkrétan azt felelte Jézus a görög nőnk hogy takarodj innen kutya. Olyan meg nincs hogy először kijelenti hogy csak a zsidókhoz jött, majd azt mondja, bocs én mindenkihez jöttem :)
"Csak egy kereszténygyűlölő troll, aki kényszeresen próbálja sározni a keresztényeket bármilyen kérdés alatt."
Nem tudtam hogy a valláskritika egyenlő a kereszténygyűlölettel :)
"Úgysincs már az oldalon kb senki, aki még komolyan veszi."
Ha te reagálsz a hozzászólásimra akkor más is fog :)
"Először konkrétan azt felelte Jézus a görög nőnk hogy takarodj innen kutya. Olyan meg nincs hogy először kijelenti hogy csak a zsidókhoz jött, majd azt mondja, bocs én mindenkihez jöttem :)"
A keresztényeknél van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!