A keteszténység elismeri, hogy Isten választott népe a
zsidó?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha elfogadja a Tórát, akkor azt is, hogy Isten a zsidókat választotta népéül? Az iszlám viszont mivel csak a Koránt fogadja el, ezért elutasítja a zsidók választottságát is?
Nem válaszoltál a kérdésre. Igaz a Korán állítása miszerint a Tórát meghamisították vagy nem?
2023. máj. 29. 10:13
82/163 anonim válasza:
Mert ez semmit nem változtatna azon, hogy hazugságban hiszel. Ugyanis ha meg is változtatták, abból nem következik hogy az eredetijének bármi köze volt ahhoz, amit a Korán hazudik róla.
Mondtam, itt már hiába magyarázkodaz, ha már egyszer bebizonyítottad hogy a hited csak hazugságon alapul.
2023. máj. 29. 10:16
83/163 anonim válasza:
Nem azt kértem hogy mellébeszélj hanem hogy válaszolj a kérdésre. Igaz a Korán állítása miszerint a Tórát meghamisították vagy nem?
2023. máj. 29. 10:45
84/163 anonim válasza:
"Nem azt kértem hogy mellébeszélj"
...mondta mellébeszélve, miután csúnyán felsült a korábbi hazugsága bizonyitásával :D
2023. máj. 29. 10:49
85/163 anonim válasza:
Miért kerülöd a válaszadást? :) Igaz a Korán állítása miszerint a Tórát meghamisították vagy nem?
2023. máj. 29. 10:52
86/163 anonim válasza:
Mert a kérdésed maga csak egy béna mellébeszélési kísérlet. Ugyanis ez semmit nem változtatna azon, hogy hazugságban hiszel. Ugyanis ha meg is változtatták, abból nem következik hogy az eredetijének bármi köze volt ahhoz, amit a Korán hazudik róla.
Mondtam, itt már hiába magyarázkodaz, ha már egyszer bebizonyítottad hogy a hited csak hazugságon alapul.
2023. máj. 29. 10:53
87/163 anonim válasza:
Mi az hogy mellébeszélés te szerencsétlen mikor a Tóra hitelessége a kérdés :) Ha pedig azt mondod semmin nem változtat, akkor miért nem akarsz válaszolni? :) Ha nem válaszolsz úgy veszem hogy buktad a vitát és próbálsz menekülni.
2023. máj. 29. 10:57
88/163 anonim válasza:
Annak van igaza, aki az emberek érdekében jár el, és az veszített, akit az EGO vezet.
2023. máj. 29. 10:59
89/163 anonim válasza:
Nem a Tóra hitelessége volt a kérdés, te hazug, ez már a te mellébeszélésed volt. A kérdés az volt, hogy az állítólagos eredeti Tóra, amire a hited alapozod, konkrétan ugyanazt tartalmazta-e, mint a Korán. És mivel ezen csúfosan elbuktál, elkezdtél mellébeszélni, és hazug módon úgy tenni, mintha én simán csak a Tóra hitelességéről kérdeztem volna.
Na az ilyen húzásaidért tart mindenki csak egy hazug trollnak. Na ennyit rólad, és a hazugságon alapuló hiredről!
2023. máj. 29. 11:01
90/163 anonim válasza:
Aminek nyilván egyik fontos kérdése hogy a jelenlegi Tóra eredeti-e. Ha tudnád bizonyítani hogy a jelenlegi Tóra eredeti azzal cáfolnád a Korán állítását, de ugye erre képtelen vagy, mert pontosan tudod hogy a jelenlegi Tóra hamisítvány. Ezt már egy wiki oldal is egyértelműen leírja amit be is mutattam. Persze továbbra sem válaszolsz ami szánalmas. Ezért mondom hogy aki az iszlámot akarja kritizálni az csak úgy tudja megtenni hogy hazudik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!