A pápa miért hazudik?
Te meg abban hiszel, hogy igazad van.
Demonstráld az igazad!
Igen? A tudósok azt mondják, hogy a pápa hazudik?
63) ne fussuk le ugyanazokat a köröket újra és újra.
A kérdés adott:a pápa miért hazudik?
Én abban hiszek hogy nincs isten és sosem volt,jelenleg ez az egyetlen ésszerű teória amit a tudomány is alá tud támasztani.legalábbis jóval komolyabb tények szólnak mellette mint isten létezése mellett,ami mellett konkrétan semmi.
"abban hiszek hogy nincs isten és sosem volt,jelenleg ez az egyetlen ésszerű teória amit a tudomány is alá tud támasztani."
A tudomány nem támaszt alá ilyesmit. Eleve nem is foglalkozik vele, mivel ez nem egy tudományos kérdés.
Amíg nem bizonyítod be az alapállítást, hogy hazudik a pápa, addig hibás a kérdés.
"Én abban hiszek hogy nincs isten és sosem volt"
Ez a te hited ami pont ugyan azon a lábon áll, mint a pápáé.
Jah és kettőn között te nem akarsz előre haladni a beszélgetéssel, szóval magadnak köszönheted.
Tehát honnan tudod, hogy a pápa hazudik?
65) de igen,az evolúció révén.a tudomán a világegyetem keletkezésétől kezdve keresi a választ.és bár még rengeteg a megválaszolatlan kérdés,de olyan dolgok is vannak bőven amelyre megvannak a válaszok.
Nem, mert a létezésére semmiféle bizonyíték nincs.az isteni teremtés elmélete semmiféle törvényszerűségbe nem illik bele.
"de igen,az evolúció révén"
A pápa bármikor azt mondta, hogy az evolúció nem létezik?
"a tudomán a világegyetem keletkezésétől kezdve keresi a választ"
Nem hinném, hogy ez jó megfogalmazás.
Inkább a tudomány nem tud a helyi téridő kezdete előtti létezést (ha egyáltalán volt) vizsgálni.
"Nem, mert a létezésére semmiféle bizonyíték nincs."
Senki sem ezt kérdezte, de direkt félreérted a kérdést?
"az isteni teremtés elmélete semmiféle törvényszerűségbe nem illik bele"
Nem ezt kérdeztem.
Érdekes, hogy megpróbálod racionálisnak előadni magad, mégis egy átlagos tesita szintjén van az értelmed és érvelésed.
Aztán ide jössz online farokméregetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!