Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A pápa miért hazudik?

A pápa miért hazudik?

Figyelt kérdés
Olyanokat mond hogy pl isten szent népe vagyunk,meg hogy mindannyian az ő megbízásából jöttünk a világra.
2023. ápr. 30. 11:03
 41/94 A kérdező kommentje:

40) egyedül én??a világ nagyobbik része tesz a vallásra,már azon kívül hogy megkeresztelik.

Ez csak egy hit,amivel egészen addig nincs baj amíg el nem kezdik világszerte terjeszteni,mert mivel semmilyen kézzelfogható alapja nincs ezért büntetendő.

39) bizonyíték jóval több van mint neked isten létezésére, úgy veszem észre ezt rendkívül nehéz belátnod :) anyád a szerencsétlen,mind a kettő..

38) én is szentül hihetek benne hogy összességében pl Hitler pozitív tetteket hajtott végre,de attól hogy ezt gondolom nem biztos hogy igaz lesz.

2023. máj. 1. 11:58
 42/94 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, embertömegek legyilkolás nem éppen pozitív, akár milyen szemszögből is nézzük...
2023. máj. 1. 12:30
 43/94 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Definiáld a hazugság szót.

2023. máj. 1. 13:52
 44/94 A kérdező kommentje:
43) olyan dolgot terjeszteni amire semmi bizonyíték nincs,ez pl hazugság.a megtévesztés mellett persze.
2023. máj. 1. 14:03
 45/94 anonim ***** válasza:
100%

"én is szentül hihetek benne hogy összességében pl Hitler pozitív tetteket hajtott végre,de attól hogy ezt gondolom nem biztos hogy igaz lesz."

Nem hát, csak épp attól, hogy te ebben hiszel, ez nem lesz hazugság. Pont azért, mert hiszel benne, innentől maximum tévedés lehet. Mivel hazugság az lenne, ha tudnád, hogy hamis az állításod, és ennek ellenére állítanál valótlant. Ez pedig nem áll fenn sem a Hitleres példád, sem a pápa esetében.

2023. máj. 1. 14:18
 46/94 anonim ***** válasza:
100%

"olyan dolgot terjeszteni amire semmi bizonyíték nincs,ez pl hazugság"

Bizonyítsd, hogy ez a hazugság definíciója!

2023. máj. 1. 14:26
 47/94 A kérdező kommentje:

46) maga a példa a bizonyíték rá.

45) attól bizos nem,viszont a tények ismeretében igen.istenre pedig az égvilágon semmi bizonyíték nincs, tehát aki erre hivatkozva próbál utat mutatni másoknak az hazudik.

2023. máj. 1. 15:53
 48/94 anonim ***** válasza:
100%

"maga a példa a bizonyíték rá"

Ez csak a te önkényes kijelentésed. Nem bizonyítja, hogy amit te szeretnél belemagyarázni a hazugság szóba, az egybevág a hazugság szó tényleges jelentésevel.

Vagyis ha igaz lenne a példád, akkor te épp hazudtál.

2023. máj. 1. 16:00
 49/94 A kérdező kommentje:
48) pedig leírtam már,ennyire nem volt világos? nyilvánvalóan nem létező dologra hivatkozni,és ezzel kiállni a nyilvánosság elé az bizony hazugság,mert hazugságot terjeszt.és ez független attól hogy mennyire hisz benne.az ilyen személyt kezeltetni kéne.
2023. máj. 1. 16:33
 50/94 anonim ***** válasza:
100%

"pedig leírtam már,ennyire nem volt világos?"

Csak bizonyítani nem sikerült. Vagyis ha igaz, amit a 44. kommentben írtál, akkor saját magadat hazugoztad le. Ha pedig nem igaz a 44. kommented, akkor a példáid mind hamisak.

2023. máj. 1. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!