Isten szemében a pápa különb mint például én, Isten jobban szereti a pápát mint engem, nagyobb hatalmat adott neki itt a földön mint nekem?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 29. 11:49
1/6 anonim válasza:
Igen. Ezért a mi életünknek elsődlegesen a szent atya szolgálatáról kell szólni...
2/6 anonim válasza:
"nagyobb hatalmat adott neki itt a földön mint nekem"
Miben érzed nagyobbnak a hatalmát?
Én biztos vagyok benne, hogy pl. Elon Musk nagyobb hatással volt az emberekre mint a pápa.
3/6 anonim válasza:
Amelyik istent ő szolgálja, ott különb. Az én istenem nem e szerint tesz különbséget.
5/6 anonim válasza:
Isten szemében nem különb a pápa mint te.Az agymosott,kezét csókolgató,előtte hajlongó emberek szemében különb.
6/6 anonim válasza:
A Pápát hallottam már beszélni, láttam a mozdulatait, abból már következtetni lehet milyen. De még téged nem láttalak, így nem tudjuk eldönteni, hogy melyikőtök a különb ember.
Vagy itt most Istent akartad megkérdezni erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!