A pápa miért hazudik?
"olyan dolgot terjeszteni amire semmi bizonyíték nincs,ez pl hazugság.a megtévesztés mellett persze."
Hát ha TE egy rohadt nagy hazug ember vagy.
HA nem, akkor demonstráld, hogy a pápa hazudik.
Hogy tudatosan át akar verni embereket és nem hisz abban, amit mond.
54) az irreleváns hogy miben hisz,mert ha nem igaz, mert semmi bizonyíték nincs rá akkor teljesen mindegy hogy a hitére hivatkozik vagy bármi másra mert attól az még valótlanság marad.
Isten akiről szó van kitalált személy, semmi köze a teremtéshez, ezzel mindenki tisztában van akármilyen is a hite.a hit az az önbecsapás egy formája,mert ezek szerint bármikor lehet hivatkozni rá?hát nem,ez nem így működik.
Nem irreleváns, hogy miben hisz.
Ezért kértünk tőleg egy definíciót.
Te magad is bevallottad, hogy szüksége van a hazudó embernek egy célra, pl. emberek becsapása.
HA valaki ebben hisz, az őszintén ennek gondolja az igazságot.
SZÓVAL vagy demonstrálod, hogy ki van a pápa fejében, vagy befejezed ezt a felesleges mentális maszturbációt.
"az irreleváns hogy miben hisz"
Nemhigy nem irreleváns, hanem pont ez a lényeg. Hiszen hogyha ebben hisz, akkor nem lehet hazugság amit mond, hiszen ő pont azt gondolja igazságnak.
57) de attól még nem lesz igaz! ennyire hülyék nem lehettek.
Szerintem sajtból van a hold,és ha ebben szent meggyőződéssel hiszek és elkezdtem terjeszteni attól még nem lesz igaz,mi több becsapok másokat..
Különben már mindenki hazudozik. Mondj nekem egy embert aki nem?
Egy hazug társadalomban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!