Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A pápa miért hazudik?

A pápa miért hazudik?

Figyelt kérdés
Olyanokat mond hogy pl isten szent népe vagyunk,meg hogy mindannyian az ő megbízásából jöttünk a világra.
2023. ápr. 30. 11:03
 51/94 A kérdező kommentje:
50) mi van?leírtam többször érthetően,amire zagyvasággal állsz elő kínodban.
2023. máj. 1. 17:01
 52/94 anonim ***** válasza:
76%
Igen, csak bizonyítani nem sikerült a leírtakat. És miután te azt képzeled hogy aki olyat mond ami nincs bizonyítva, hát akkor itt épp a saját definíciód alapján te vagy a hazug. Na ennyit rólad! Legközelebb gondold végig miket írsz, mielőtt ilyen öngólokat lősz :)
2023. máj. 1. 17:04
 53/94 A kérdező kommentje:
52) akkor olvasd végig a válaszaimat,és akkor meg kell hogy értsd.már ha nem csak trollkodni támadt kedved..
2023. máj. 1. 17:19
 54/94 anonim ***** válasza:
100%

"olyan dolgot terjeszteni amire semmi bizonyíték nincs,ez pl hazugság.a megtévesztés mellett persze."

Hát ha TE egy rohadt nagy hazug ember vagy.

HA nem, akkor demonstráld, hogy a pápa hazudik.

Hogy tudatosan át akar verni embereket és nem hisz abban, amit mond.

2023. máj. 1. 18:36
 55/94 A kérdező kommentje:

54) az irreleváns hogy miben hisz,mert ha nem igaz, mert semmi bizonyíték nincs rá akkor teljesen mindegy hogy a hitére hivatkozik vagy bármi másra mert attól az még valótlanság marad.

Isten akiről szó van kitalált személy, semmi köze a teremtéshez, ezzel mindenki tisztában van akármilyen is a hite.a hit az az önbecsapás egy formája,mert ezek szerint bármikor lehet hivatkozni rá?hát nem,ez nem így működik.

2023. máj. 2. 01:31
 56/94 anonim ***** válasza:
68%

Nem irreleváns, hogy miben hisz.

Ezért kértünk tőleg egy definíciót.

Te magad is bevallottad, hogy szüksége van a hazudó embernek egy célra, pl. emberek becsapása.

HA valaki ebben hisz, az őszintén ennek gondolja az igazságot.

SZÓVAL vagy demonstrálod, hogy ki van a pápa fejében, vagy befejezed ezt a felesleges mentális maszturbációt.

2023. máj. 2. 09:47
 57/94 anonim ***** válasza:
100%

"az irreleváns hogy miben hisz"

Nemhigy nem irreleváns, hanem pont ez a lényeg. Hiszen hogyha ebben hisz, akkor nem lehet hazugság amit mond, hiszen ő pont azt gondolja igazságnak.

2023. máj. 2. 09:51
 58/94 A kérdező kommentje:

57) de attól még nem lesz igaz! ennyire hülyék nem lehettek.

Szerintem sajtból van a hold,és ha ebben szent meggyőződéssel hiszek és elkezdtem terjeszteni attól még nem lesz igaz,mi több becsapok másokat..

2023. máj. 2. 14:17
 59/94 anonim ***** válasza:
100%
Egy szóval sem mondtam sem én, sem a többi kommentelő, hogy igaz. Csak hogy nem hazugság.
2023. máj. 2. 14:32
 60/94 anonim ***** válasza:
52%

Különben már mindenki hazudozik. Mondj nekem egy embert aki nem?

Egy hazug társadalomban élünk.

2023. máj. 2. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!