A pápa miért hazudik?
89) tehát csak trollkodásra futja, rendben.
90) nem néztem utána,ha érdekel megteheted te is.
"nem néztem utána"
Tehát csak trollkodtál és hazudoztál, nulla bizonyítékkal egy szavadra is. Akkor tényleg zárhatjuk, hisz minden szempontból buktad a vitát.
Én úgy vettem észre, hogy az egész kérdésed trollkodás, ahogy a többi kérdésed is, mert már könnyen felismerhet vagy...
93) nincs sok kérdésem, nem tudom mekyekre gondolsz.
92) tik vagytok azok akik orrvérzésig próbáltok tagadni mindenféle bizonyíték nélkül, pusztán elvi meggyőződésből.teház nehogy már hasra kelljen esni előttetek mert nulla érvelés mellett bizonygatni próbáljátok hogy a tudósok munkája nem ér semmit mert szerintetek nem hiteles.lenne bőr a képeteken elég vastag meg kell hagyni.és még meg vagy sértődve.és nekiállsz idiótázni,trollkodással vádolni, hazugnak nevezni.gondolom már megveregetted a saját válladat párszor.ugye nem sértődsz meg ha ezekre alapozva egy rohadék karaktergyilkosnsnak hívlak?csak hogy tudd hogy hol a helyed ebben a vitának nem nevezhető beszélgetésben.
A kérdés továbbra is adott: a pápa miért hazudik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!