Biztosan Isten szólított meg?
János apostol így idézte Jézus szavait:
"...Az én juhaim hallják az én szómat, és én ismerem őket, és követnek engem..."
Honnan tudhatja egy hívő ember,hogy a Pásztor(Jézus) szólította s nem saját gondolatait,skizofrén hangokat,netán tradíciók,vallásos hagyományok szólították meg?
Ha ezoterikus háttérből jössz, évekig nem fog szólni hozzád az elméden keresztül a Szent Lélek. Csak igén, szolgálón, pásztoron keresztül. Erre jó ha felkészülsz. Idő lesz mire letisztulsz és a Szent Lélek még véletlenül sem fog olyan helyzetbe az elején belevinni, hogy megcsalattatásba kerülj.
A Szent Lélek keresztséged után pár nap mulva, ne rémülj meg amikor sátán személyesen teszi "tiszteletét nálad". Fogd a Bibliádat, és azonnal mond neki amit Jézus mondott. Elfog tünni.. Még egy kétszer meg fog jelenni, hogy add el a lelkedet c. fejezet, utána megszünik. Utána jön a valós szellemi harcod.
Ne félj, csak higyj, és bízva bízz.. Isten nem hagy magadra sosem. Lesznek szolgálók, örző-védő angyalok, és lesz segítséged, különösen egy csecsemő kereszténynek. Akit az Úr a tenyerén hord, amíg meg nem erősődsz.
31+ A valós szellemi harcod akkor kezdődik amikor már teljesen fel vagy övezve.
Kb. mint ebbe a dicséretbe, csak szellemi módón. A Szellem kardjára hamar ráfog vezetni a Szent Lélek téged, és mennél többet használod, annál jobban erősödsz, és vezet tovább a Szent Lélek.
31+
*A valós szellemi harcod akkor kezdődik amikor már teljesen fel vagy övezve. Addig különleges védelem alatt állsz a Mindenható Isten álltal.
33 Na jah, Szent Lélek keresztség után-és teljes megerősődés közben, töménytelen kisértésnek leszel kitéve.
Ha házas vagy, akkor a házasságod lesz porondon, ha nő vagy töménytelen udvarlójelölt, vagy a multadból "jobbnál-jobb" lehetőségek jönnek-de te tarts ki, és csak Isten Igéjére figyelj.. utána jönnek az anyagi kisértések... utána pedig más. De ez Isten kegyelmén múlik.
31.Hsz!
Sosem volt szoros kapcsolatom ezoterikus emberekkel s én sosem tartottam magan ilyen tévhitek követőjének.
Meggyőződésem és tapasztalatom,hogy Isten szent Lelke MINDEN embert megszólít akár hallja,vagy nem hallja az ember.
Lucifer szintén nem vár egyetlen másodpercet sem,hogy támadjon valakit és ennek kivédésére Isten oltalmának vágyán kívül nincs praktikum.
(Apósomat-tévhite szerint-mindig ébredése táján látogatta meg az Ördög s olyankor hangos imádsággal "Űzte"őt. Erre,nyilván felébredt,és jobb agyféltekéje átadta dominanciáját a bal agyfének. Azt hitte elűzte az Ördögöt,de életével ennek ellenkezőjét bizonyította.)
33.Hsz!
A Bibliát, Isten "szerelmes levelének" tartom,így furkósbotként sosem használnám.(A gonoszt jóval győzd meg!)
Amikor a gonosz ellen harcolunk,nincs módunk Istent dicsőíteni életünkkel.
Valóban!
Az Ördög nem egy ronda,szarvakkal,fekete szőrős,bolytos farkú lény! Egy hamisan nyájas,szuperintelligens lény.
Szuperintelligens lények nem használják a leggyerekesebb módszereket.
A gonoszt jóval győzd meg? Azzal csak teret adsz, időt adsz a játékaihoz. Nincs egyezkedés, nincs győzködés már. Az idő betelt.
"Caution!
Talán nem értetted,hogy azok a"hangok"(pl. tradíciók,vallásos hagyományok),nem mindig fizikai rezgések,de döntéseinket befolyásoló gondolatok."
De értettem.
Akkor egyértelműbben, nincs aki szóljon hozzád, nincs természetfeletti, ha mégis hangokat vélsz hallanni, akkor pszichés betegséged van, addig gyere le erről a vallásos dologról amíg még tudsz, mert bele fogsz dilizni. Jó szándékkal szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!