Biztosan Isten szólított meg?
János apostol így idézte Jézus szavait:
"...Az én juhaim hallják az én szómat, és én ismerem őket, és követnek engem..."
Honnan tudhatja egy hívő ember,hogy a Pásztor(Jézus) szólította s nem saját gondolatait,skizofrén hangokat,netán tradíciók,vallásos hagyományok szólították meg?
10+
Ezeket rendszeresen ráolvasás és szolgái által is szereti próbálni a másik emberbe helyezni, ha más módón nem jut az illető közelébe.
Akár egy írás által is az interneten.
Ha megfigyeled az adott ember hozzád intézett beszédét, és ismered a démoni csoportulásokat-be tudod azonosítanbi, hogy melyiket akarja az adott tudatlan ember használatával berléd juttatni.
Ez jól látható volt most is.
10+
Jön a hétvége gyönyörű az idő, ideje elgondolkodnotok dolgokon, végig gondolnotok dolgokat, mert az idő már nagyon rövid..
16
János 8-
42.
Monda azért nékik Jézus: Ha az Isten volna a ti atyátok, szeretnétek engem: mert én az Istentől származtam és jöttem; mert nem is magamtól jöttem, hanem ő küldött engem.
43.
Miért nem értitek az én beszédemet? Mert nem hallgatjátok az én szómat.
44.
Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.
"Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni."
Itt konkrétan hozzád szól Jézus 2# 3# 4# 6# 7# 9# 10# 11# 14# 15# 17#.
Sokat "beszélsz", de semmit sem mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!