Amikor imádkoztam tegnap, úgy szólítottam meg Istent, hogy "Mindenható Isten"! De többször úgy éreztem, hogy azt akarja, hogy "Seregek Ura"-ként szólítsam meg. Ez mi volt?
Figyelt kérdés
Az ima előtt - vagy annak bevezetőjeként - háromszor meg szoktam szólítani Istent. Pl: Mindenható Isten! "Mindenható Isten! Mindenható Isten!"2021. febr. 26. 08:49
1/11 anonim válasza:
Kérdésed az, hogy ez mi volt. A válasz az, hogy nálad valószínűleg baj van a toronyban.
2/11 anonim válasza:
Nagyszerű, most mi mit kezdjünk ezzel?
3/11 hollófernyiges válasza:
Azt kívánja, hogy vedd fel a keresztet és szabadítsd fel Jeruzsálemet a hitetlenek uralma alól.
4/11 anonim válasza:
Mi lett volna. Gondolom olvastad, hogy az Ószövetségben így hívják ima közben, és beugrott nálad is.
5/11 anonim válasza:
Hát itt le kell menni a gyökerekig a kereszténység előtti iratokban talán van valami.
6/11 anonim válasza:
#4 Ószövetségben rengetegszer így hívják...
8/11 anonim válasza:
szolitsd ugy, hogy Seregek Ura
ez teljesen bevett
9/11 anonim válasza:
A küzdelemben, a csatában Isten az imádkozó felet segíti. Azt a sereget, amelyik harc előtt imádkozik. (Lásd Mohács).
10/11 anonim válasza:
Akkor lenne Mindenható, ha mindkét felet segítené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!