Amikor imádkoztam tegnap, úgy szólítottam meg Istent, hogy "Mindenható Isten"! De többször úgy éreztem, hogy azt akarja, hogy "Seregek Ura"-ként szólítsam meg. Ez mi volt?
Kérdező: "Amikor imádkoztam tegnap, úgy szólítottam meg Istent, hogy "Mindenható Isten"! De többször úgy éreztem, hogy azt akarja, hogy "Seregek Ura"-ként szólítsam meg. Ez mi volt?"
Kedves kérdező!
Nem annyira bonyolult az egész, röviden elmondom és vázolom! Figyelj!
Te hiszel és hinni is akarsz, csak az a baj, hogy még nincs személyes élő kapcsolatod az Élő Istennel, azaz Isten még nem költözött beléd és nem szűlte újjá a szívedet az Ő kegyelmének és megbocsátásan Szent Szelleme által.
Ezért jön fel és nyilatkozik meg előtted az "Úr"! Ki az Úr, ki a Seregek Ura???
Jézus az Úr a Seregek Ura, az Úr Angyala stb. stb.
Imádkozz Ő hozzá és szólj Ő hozzá, Jézushoz! Bánd meg neki őszintén, megtört szívvel és alázatosan a bűneidet! Fogadd el Őt Uradnak, Istenednek és személyes megváltódnak! Hívd be és fogadd be Őt az életedbe a szívedbe úgy mint akinek szüksége van Rá, egy korty vízre a szomjúság és kiszáradás idején! Ő az Úr mindenek felett!!! Legyen biztos és célzott az imád és ne a bizonytalanság fellegébe beszélj! Ez a lényege az egésznek és a válasz a kérdésedre!!!!
Az Úr áldjon meg és segítsen neked megtalálni és behívni Őt a szívedbe és az életedbe! Ámen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!