Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Most már miért nincsenek...

Most már miért nincsenek próféták?

Figyelt kérdés
Miért Mohamed volt az utolsó és manapság miért nincsenek?

2023. ápr. 20. 19:56
 81/111 anonim ***** válasza:
100%

"Mem ugye én nem írtam hogy akiről a verseben van szó fogyatékos. Azt írtam egy prófétára igaz. Ha viszont azt mondjátok Istenről van szó abban a verseben, akkor egy fogyatékos istenslgben hisztek"

Akkor ez viszont egy újabb súlyos érvelési hiba, amit úgy hívnak, kettős mérce. Amivel újfent sikerült a saját álláspontodat cáfolnod, hisz ami mellett csak ilyen, és a korábbi érvelési hibákat (nazsolázgatás, hazugság) tudsz felmutatni, az szükségszerűen hamis.

2023. ápr. 22. 08:13
 82/111 anonim ***** válasza:
0%

Mi ebben az érvelési hiba? Egy próféta esetében normális hogy küldik és azt mondja amit hallott Istentől, de Isten esetében elfogadhatatlan hogy küldik és nem nem tud magától beszélni. Ha ti keresztények regaszkodtok ahhoz hogy ebben aversben Istenről van szó akkor ti egy fogyatékos istnségben hisztek.

Ja és elfelejtetted értelmzni. Kértem értelmezd mi jelent az hogy küldik és mit jelent az hogy csak azt mondja amit hall Isten esetében?

2023. ápr. 22. 08:38
 83/111 anonim ***** válasza:
100%
Plusz az is normális, hogy Mohamed fogyatékos volt :) Ahogy másfél pipás közvetetten írta.
2023. ápr. 22. 09:02
 84/111 anonim ***** válasza:
100%
Na igen. De az előbbi kommentje alapján még csak fel se fogja, hogy saját maga ellen beszél. Meg látványos hogy ha istenről van szó, akkor folyton úgy tesz, mintha nem tudna beszélni, de Mohamedről esetében már nem meri ugyanezt leírni.
2023. ápr. 22. 09:13
 85/111 anonim ***** válasza:
100%
Egy elmebeteggel nincs közös dimenzió bármi megértésére. Időpocsekolás.
2023. ápr. 22. 09:24
 86/111 anonim ***** válasza:
100%
Alapból nem tűnik úgy hogy elmebetegnek indult, csak eszét vette szerencsétlennek a fanatikus kereszténygyűlölet.
2023. ápr. 22. 09:29
 87/111 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem megy jól a dolog, elszór pár keresztény szidó mondatot. Egy kis csend és ujra indul ugyanaz a lemez. Ez a ciklikussag elmezavarra utal. Most eppen a csend van, mert valaki önmeghasonalásba hozta türelmes logikával.

Csak nézd meg máshol milyen bizarr dolgokat ír. De kap valami hátszélet, mert még mindig másfél pipája van.

A vele való diskurzus abúzus egy beteg emberrel szemberln sztem.

2023. ápr. 22. 09:38
 88/111 Jégszív ***** válasza:
53%

VANNAK!

Csak éppen

- túl sokan,

- túl harsányan

- túl "képzetten"

- a kommunikáció minden fegyvertárával

hirdetik egyre hiteltelenebb "igéiket".

A nevük is más:

- politikusok,

- kommentátorok,

- tudósok,

- befutott celebek.

Az igazi kérdés az volna: szükség van-e rájuk...

2023. ápr. 22. 17:05
 89/111 anonim ***** válasza:
52%
A latrok nem próféták
2023. ápr. 22. 17:20
 90/111 anonim ***** válasza:
0%
A kersztényektől továbbra is csak sértegetésre és hazudozásra telik. Van olyan értelmes keresztény aki végre megmagyarázná hogy lehet Istent ide oda küldözgetni és hogy lehet hogy Isten csak azt tudja mondani amit hall?
2023. ápr. 22. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!