Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Most már miért nincsenek...

Most már miért nincsenek próféták?

Figyelt kérdés
Miért Mohamed volt az utolsó és manapság miért nincsenek?

2023. ápr. 20. 19:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/111 anonim ***** válasza:

"Annyit írtál egyszerűen hogy nem igaz "

Meg azt is, hogy miért nem. Ott van pont az első általad hozott idézetben, hogy Jézus igéit fogja hirdetni. Mohamed nem ezt tette, vagyis bizonyítottan nem róla van szó a linkelt versekben.

2023. ápr. 21. 15:30
 42/111 anonim ***** válasza:
0%

"Takarodjál már innen"

Milyen kedves. Hogy is mondjátok? A kereszténység a szeretet vallása? :)

Csak nem fáj az igazság? :)

2023. ápr. 21. 15:35
 43/111 anonim ***** válasza:
0%

"Meg azt is, hogy miért nem. Ott van pont az első általad hozott idézetben, hogy Jézus igéit fogja hirdetni. Mohamed nem ezt tette, vagyis bizonyítottan nem róla van szó a linkelt versekben."

El vagy tévedve. Ez nem cáfolat. Honnan tudod hogy az amit feltételezel Jézusról, az igaz? Mi van ha meghamisították a Biblia többi részét? Ez a nagyon valószínű, ha csak nem egy fogyatékos istenségben hiszel akit ide oda küldözgetnek és még beszélni sem tud magától.

2023. ápr. 21. 15:37
 44/111 anonim ***** válasza:
32%

43: nem érdekel, takarodj innen. Mindent kérdést szétbarmolsz.

Az utazásban beírja,! hogy Madagaszkárban magyarul beszélnek stb. Ilyeneket csinál, ti meg hagyjátok? magatok szívatni.

Pfej, de undorodom ezektől.

2023. ápr. 21. 15:42
 45/111 anonim ***** válasza:
0%

Milyen kedves keresztény :)

Legalább mindenki látja a keresztények igazi arcát.

2023. ápr. 21. 15:45
 46/111 anonim ***** válasza:
45%
Csak emberekre vonatkozik, a satan fattyaira, ilyen veszett kutyákra, mint moha mad meg az követői, nem. Távozz szodomita.
2023. ápr. 21. 15:50
 47/111 anonim ***** válasza:

"Honnan tudod hogy az amit feltételezel Jézusról, az igaz? "

TE hoztad az idézeted, TE feltételezted, hogy igaz. Én csak rámutattam, hogy a saját idézeted is téged cáfol.

2023. ápr. 21. 15:52
 48/111 anonim ***** válasza:
0%
Az amit én idéztem igaz. Nem ezt kérdeztem. Honnan tudod hogy a Biblia egésze igaz ami például a Szentlélekre vonatkozik? Mert ugye ha azt mondod hogy az általam idézett versekben szereplő Pártfogó a Szentlélek akkor te egy fogyatékos istenségben hiszel. Tehát itt valami probléma van igaz? :) Nem lehet a Pártfogó Isten.
2023. ápr. 21. 16:06
 49/111 anonim ***** válasza:
Ha a Bibliát igaz hivatkozási alapnak tartod, akkor milyen alapon ignorálod a téged cáfoló részeit? Ha a Bibliát hamisnak tartod, akkor milyen alapon hivatkozol annak verseire?
2023. ápr. 21. 16:11
 50/111 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem normális troll, ugyanazt ismételgeti.
2023. ápr. 21. 16:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!