Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Most már miért nincsenek...

Most már miért nincsenek próféták?

Figyelt kérdés
Miért Mohamed volt az utolsó és manapság miért nincsenek?

2023. ápr. 20. 19:56
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/111 anonim ***** válasza:
100%
Úgy lehet, hogy hülyeségeket magyarázol olyan igékbe, amik nem állitanak ilyet. Hogy direkt vagy szándékosan, nem tudom, de őszintén, nem is érdekel. Az után a kétségbeesett vergődés után amit eddig itt lenyomtál, hogy bármi áron, csak végre egyszer valamiben hadd legyen már igaz a gyalázkodásod, én nem pazarlok rád több időt. Felesleges. Ha tényleg érdekel a válasz, akkor az eddigi kommenteket visszaolvasva is megtalálod. Ha meg nem érdekel, csak kötekedni szeretnél, akkor meg minek válaszoljon neked bárki is?
2023. ápr. 22. 19:12
 92/111 anonim ***** válasza:
100%

"A kersztényektől továbbra is csak sértegetésre és hazudozásra telik."

Mondja az, akinek a legerősebb érve, hogy idiótázza, fogyatékosozza vitapartnereit :D

2023. ápr. 22. 19:16
 93/111 anonim ***** válasza:
0%

Nem értesz magyarul? Azt kértem értelmezz a Bibliádból egy két verset. Képes vagy rá vagy nem?

János 16:13 amikor azonban eljön ő, az igazság Lelke, elvezet titeket a teljes igazságra; mert nem önmagától szól, hanem azokat mondja, amiket hall,

Hogy lehet hogy Isten cask azokat tudja mondani amiket hall?

János 16:7 Én azonban az igazságot mondom nektek: jobb nektek, ha én elmegyek; mert ha nem megyek el, a Pártfogó nem jön el hozzátok, ha pedig elmegyek, elküldöm őt hozzátok.

Hogy lehet Istent ide oda küldözgetni?

Van itt olyan értelmes keresztény aki képes ezekre válaszolni?

2023. ápr. 22. 19:20
 94/111 anonim ***** válasza:
100%

"Van itt olyan értelmes keresztény aki képes ezekre válaszolni?"

Persze. A válasz: egyik sem azt írja, amit te hazudsz.

"cask azokat tudja mondani"

Ilyet például nem ír az idézett vers. Ha ezt sem fogod fel, akkor úgyis mindegy, bárki bármit ír, hisz a te szövegértési képessegeiden bukik el a vita.

2023. ápr. 22. 20:22
 95/111 anonim ***** válasza:
0%

"Persze. A válasz: egyik sem azt írja, amit te hazudsz."

Én nem azt kérdeztem hogy mit nem ír hanem hogy keresztények szerint mit ír.

"Ilyet például nem ír az idézett vers. Ha ezt sem fogod fel, akkor úgyis mindegy, bárki bármit ír, hisz a te szövegértési képessegeiden bukik el a vita."

Azt várom hogy értelmezd ezt a két verset de megincsk sértegetés, személyeskedés a keresztény reakci-

2023. ápr. 22. 20:54
 96/111 anonim ***** válasza:
0%

Megint semi kedves keresztények? :) Érdekes, a hazudozás és sértegetés megy, de mikor az a kérés hogy értelmezzéktek a saját Bibliátok verseit, semmi válasz. Mondjuk nem is vártam mást.

Akkor marad az hogy ti keresztények fogyatékos istenségben hisztek?

2023. ápr. 23. 08:26
 97/111 anonim ***** válasza:
90%

"Van olyan értelmes keresztény aki végre megmagyarázná hogy lehet Istent ide oda küldözgetni és hogy lehet hogy Isten csak azt tudja mondani amit hall?"

Az megvan, hogy Jézus emberként született evilágra? Emberként is működött, úgy járt, úgy beszélt, éhezett, és fájt neki az ostor csapás. Ezért is épp úgy imádkozott mint egy ember és ezért is volt épp olyan kiszolgáltatott mint egy ember. Te olyan vagy mint az a farizeus aki értetlenkedett Jézus keresztje előtt, mondván ha te vagy a Krisztus miért nem jössz le a keresztről. Mert egy ember nem tud lejönni, ha felszögetik oda, és halálával meg is szűnt embernek lenni. Feltámadásával bizonyította, hogy Isten.

Üdvözöllek a kereszténység alapjaiban amúgy. Nem csoda, hogy meg tudtak téríteni a muszlimok, nagyon alap dolgokkal nem voltál tisztában a kereszténységgel kapcsolatban.

2023. ápr. 23. 11:37
 98/111 anonim ***** válasza:
23%

Gondolom az az apródág elkerülte a figyelmedet hogy most nem Jézusról van szó hanem a szentlélekről. Akkor a szentlélek is emberként jött le a földre? :))) Egyre jobb :) Istenségek akik emberi alakban járkálnak a földön, mint a pogány ókori vallásokban.

"Az megvan, hogy Jézus emberként született evilágra?"

Ha már itt tartunk miből gondolod hogy Jézus Isten? Sehol egy olyan kijelentés Jézustól hogy "Isten vagyok". És aki személysen látta Jétzusr, nem nézte Istennek és taláz százezer emberről beszélünk.

2023. ápr. 23. 11:42
 99/111 anonim ***** válasza:
93%

"És aki személysen látta Jétzusr, nem nézte Istennek és taláz százezer emberről beszélünk."

Azért Péter és Tamás apostol is annak nézhette, mert ők személyesen is megvallják, a 12 apostol pedig legközelebbi apostolai voltak. János apostol is Istennek vallja írásaiban.

Nem tudom, hogy miről beszélsz.

2023. ápr. 23. 13:27
 100/111 anonim ***** válasza:
0%
Arról beszélek hogy Péter megtagadta Jézust, Júdás pedig elárult fillérekért. Egyértelmű hogy ha Istenek tekintik Jézust, nem tettek volna ilyet. Mikor pedig letartóztatták Jézust, mind a 12 tanítvány felszívódott.
2023. ápr. 23. 15:29
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!